СТО "Генстар" в Голосеевском районе

СТО "Генстар" в Голосеевском районе

4.6 272 отзыва

Комфорт с СТО "Генстар" в Голосеевском районе

Wi-Fi Wi-Fi
Туалет Туалет
Комната ожидания Комната ожидания
Продажа автозапчастей Продажа автозапчастей
Дисконтная программа Дисконтная программа
Гарантия на работы Гарантия на работы
Оплата картой Оплата картой
Видео наблюдение Видео наблюдение

Описание

Genstar — українська компанія з 26-ти річним досвідом у сфері обслуговування автомобілів.
 
Послуги автосервісу:
Ремонт генераторів.
Ремонт стартерів.
Ремонт/заправка автокондиціонерів.
Ремонт кермових рейок.
Ремонт гідропідсилювачів керма.
Ремонт карданних валів.
Ремонт турбін.
Мийка сажових фільтрів (DPF-фільтрів).
Реставрація гальмівних супортів.
Ремонт/заміна моторчиків та вентиляторів обдуву салону.
 
Genstar — це:
Гарантія на ремонт до 12 місяців.
Ремонт будь-якої складності.
Оперативний ремонт, завдяки власному складу автозапчастин.
Діагностика агрегатів/вузлів проводиться на професійних стендах.
7 власних автосервісів.
 
 
Наша мета: зробити Вас щасливими! Працюємо для Вас!
 
Адреси автосервісів:
 
Київ:
вул. Кринична, 2 (Голосіївський район).
вул.Затишна, 7Б (Дарницький район).
вул. Велика Кільцева, 4Б (Борщагівка).
вул. Полярна, 10В (Оболонь).
вул. Радосинська, 126 (Троєщина).
 
Одеса:
вул. Маршала Малиновського, 103.
 
Черкаси:
вул. Руставі, 4.

Виды работ

Установка Webasto Продажа карданных валов Ремонт турбин Антибактериальная обработка кондиционеров Ремонт крестовины карданного вала Ремонт автономных отопителей грузовиков Ремонт кондиционеров Ремонт печек Ремонт рулевого управления Ремонт рулевых реек Заправка автокондиционеров Ремонт шлангов высокого давления ГУР Ремонт Webasto Ремонт стартеров Ремонт турбокомпрессора Заправка и ремонт кондиционеров Промывка внутренних полостей системы кондиционирования Установка подогревателей Восстановление турбокомпрессоров Токарные работы Диагностика кондиционеров Ремонт карданных валов Зарядка аккумуляторов Ремонт ходовой Продажа турбин Ремонт генераторов Ремонт отопителей Установка отопителей Ремонт дизельных турбин Ремонт трубок высокого давления Ремонт ротора генератора Диагностика электрооборудования Диагностика ходовой Ремонт ГУР Установка кондиционеров Ремонт насоса ГУР Ремонт рулевых тяг и наконечников Реставрация турбин Замена и ремонт рулевых реек Продажа запчастей на стартеры и генераторы Обслуживание АКБ
  • Сергей 04.09.2023
    Время визита: 21.08.2023
    Добрий день. Скажу просто в жодному разі повірте в жодному разі не звертайтесь до них, просто викините гроші і потім нічого не докажите. Буквально на днях саме в цій точці робили мені стартер, пльове питання, мені сказали заміна щіток, трошки якорь шліфонуть і все, вперед. В результаті проїзав 15 кілометрів, потім наступного дня завіі раз, через два дні заводить а в мене розряджена батарея. Машина не заводилась пришлось її тягнути на найближче СТО, і коли зняли хлопці зразу сказали в тебе так воняє зі стартеру, вези його до тих хто робив, хай розбирають і дивляться. В результаті віддали на Генстар, повністю згорів від щіток якірь щітки просто сплавились, бендікс зрозумілим чином також поплив. Висновок цієї точки Генстару це від машини. Це не ми виноваті. Що саме цікаве обійшов після цього безліч СТО, висновок люди робили лише один, стартер така штука яку просто там і прям так швидко не спалиш, це просто неможливо, можливо лише в одному випадку, так зібрали і ще й до того висока вірогідність що низької якості були щітки. Але ж зрозуміло що Генстар таке відкидає. В результаті був вимушений купувати інший стартер, будь якої компенсації мені не надали і не нададуть. Тому коли подумаєте туди заїхать, повірте, знайдіть спочатку інші варіанти, так ви не втрати ту деталь яка може вам слугувати і слугувати роками.
    Ответ alinagenstar007 06.09.2023 Владелец
    Дякуємо Вам за звернення та можливість розібратися у цій ситуації. Ми розуміємо Ваше занепокоєння щодо стану стартера, але дозвольте розглянути деякі ключові факти: 1. Майстри на іншій СТО, вказали на розряджений акумулятор. Це важливий аргумент, оскільки стартер працює від акумулятора. Розряджений акумулятор свідчить про те що стартер брав на себе всю напругу від акумулятора, тому був постійно навантажений і як наслідок згорів. 2. Наші майстри виконали ремонт стартера відповідно до стандартів якості. Ми слідували всім рекомендаціям і відновили стартер до робочого стану. 3. Процес розрядження акумулятора, може залежати від роботи стартера, точніше при неправильній його експлуатації. 4. За умовами обслуговування, ми не можемо надавати гарантію на зняті агрегати, оскільки є можливість що стартер буде невірно встановлений і це спричинить проблеми з його подальшим використанням. Ми рекомендуємо Вам перевірити й обслужити акумулятор, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому. Також можемо розглянути вірогідність того що зламалось саме втягуюче реле і його замкнуло в одному положенні. В такому випадку вам було б краще відразу повідомити нам цю інформацію, щоб було менше підозр і більше фактів. Ми ніколи не відмовляємось від пророблених нами робіт та регулярно відновлюємо обладнання по гарантії, але тільки на умовах які прописані заздалегідь. Що до фото: Неможливо зібрати стартер таким чином, щоб мати такі наслідки.
    Ответ Сергей 06.09.2023
    Ну що ж спроба викрутиться не зараховується. Але є прогрес що ви визнаєте, що це вже не машина а справа може бути і у встановленні. Але й тут ви не продумали відповідь, а саме: 1. давалась гарантія на сам стартер і ніхто з вашого СТО не зазначав про те що знімається гарантія якщо не ви встановлюєте. Так що уви 2. Дякую за пораду щодо акамулятора і тут ви знову промахнулись, як же ви тоді можете пояснити, що інший стартер, на який завдячуючи вам я витратив кошти, працює. І що саме цікаво, о диво, акамулятор не розряджається, щось він ніяк не може вбити інший стартер. 3. Безперечно звідки ви можете знати, АЛЕ в даному стартеру як таке втягуюче реле не йде, він йде без нього. Та якщо навіть взять до уваги те що ви написали мол я мав би знати що воно у мене поломалось, ви це СЕРЬЙОЗНО, поперше звідки я маю знати, я не механік а користувач, і це тільки вказує на вашу фаховість, бо це ви мали б звернути мою увагу на таку можливу проблему і як я розумію і це перевірити використовуючи своє "над професійне" обладання. І останнє воно згоріло занадто швидко, і вже потім коли я начав переглядати де можна залишити відгук, саме цікаве зі схожими випадками вже люди зіштовхувались саме на Генстарі. Одним словом бачу тільки одне, не має у вас навіть якихось реально об'єктивних аргументів, що лише в черговий раз свідчить про те, як у вас ремонтують техніку до такого стану що вона просто після цього вже не ремотно пригодна, а люди із з а ваших СТО просто витрачають на вітер кошти. Так що мій відгу актуальний ЛЮДИ будьте обережні!!! САМЕ ЦІКАВЕ на цьому стартері я їздив і в мене не було проблем, на СТО подумало що краще його переглянути і зробити профілактику. І от тут факт, як тільки ви його "зробили" він зразу ж згорів. ТАк що таке!!!!
    Ответ Сергей 06.09.2023
    З приводу зібрать, ви якщо гарно подивитись на фото то там реально саме ті щетки які ви замінили, вигоріли так що повністю саме передня частина стартера і постраждала, так що все якраз може бути!!!!
  • Денис 09.02.2023
    Працюю в компанії вже 8 місяців, задоволений колективом!) Обслуговую своє авто, якістю робіт повністю задоволений, однозначно рекомендую!)
  • Катерина на Шкода 25.03.2022
    Время визита: Декабрь 2021
    Самое ужасное сто с безграмотность специалистами,которые к тому же не несут ответственность за свою работу!!!НИКОГДА не ремонтируйте там турбины !!!это дорога в один конец-после ремонта придётся заменить её!!!еа этом сто дешёвая рабочая сила ,тупо люди колотят бабки Проверено на собственном горьком опыте!
  • Дмитро 22.02.2022
    Чудовий автосервіс і класні спеціалісти. Раджу. Є правильний підхід до клієнтів.
    Ответ alinagenstar007 14.07.2023 Владелец
    Дякуємо Вам за Ваш чудовий відгук про наш автосервіс! Ми надзвичайно раді, що Ви були задоволені нашими послугами та вважаєте наших спеціалістів відмінними. Наша команда завжди прагне мати правильний підхід до клієнтів, і Ваші слова є для нас справжньою нагородою. Раді рекомендувати наш автосервіс і дякуємо за Вашу підтримку! Чекаємо на Ваші майбутні відвідини.
  • Ребята знают своё дело и справляются весьма оперативно, а главное - результативно! На других СТО за мою проблему никто не брался или, если брался, то попытки были тщетными. Тут же - сказали, сделали!
    Ответ Genstar 23.02.2022
    "Приветствуем, Пётр😊 Были рады вам помочь! Благодарны за отзыв и оценку качества сервиса😎
  • Руслан Калиненков на Опель 11.02.2022
    Станция супер! Специалисты бомба!!! Руководство культурное, отзывчивое, поможет в любой ситуации. Авто выехало как новое!
    Ответ Genstar 16.02.2022
    Приветствуем 😊 Были рады вам помочь! Благодарны за отзыв и оценку качества сервиса😎
  • Сергій 08.02.2022
    Залишали авто після рекомендацій друзів. Не пожалкували. Все сподобалося, персонал знає свою справу)
    Ответ Genstar 16.02.2022
    Вітаємо 😊 Були раді допомогти вам! Безмежно вдячні за відгук та оцінку якості сервісу😎
  • Богдан 02.02.2022
    В мастерской хорошие специалисты, практически за всё возьмутся. Магазин запчастей хороший, можно заказать, привезут
    Ответ Genstar 07.02.2022
    Приветствуем😊 Были рады вам помочь! Благодарны за отзыв и оценку качества сервиса😎
  • Владимир на Ауди А5 30.01.2022
    Решил оставить отзыв после проведенного ремонта ходовой части на Ауди А5. Могу сказать, что по части ходовой делать мастера точно умеют, очень подробная диагностика была проведена, ну а потом качественный ремонт. Мне результат понравился. Можно присмотреться к этому СТО
    Ответ Genstar 03.02.2022
    Благодарны вам за доверие!🙂 Спасибо, рады, что вы довольны нашим сервисом😊 Мы ежедневно работаем, чтобы клиенты выезжали счастливыми с нашего автосервиса 🥰 Всегда ждем и поможем!🛠
  • Анатолий 25.01.2022
    Данный сервис посещаю уже четвёртый раз, «крупноузловых» ремонтных работ не производил, но подходом к клиенту и сервисом очень доволен.
    Ответ Genstar 03.02.2022
    Здравствуйте, Анатолий!😊 Мы рады с вами сотрудничать и всегда рады видеть на нашем СТО😎 Мы постоянно совершенствуемся и благодаря вашим откликам строим лучший сервис💪
  • Максим 21.01.2022
    Время визита: 10 января
    Заезжаю к ребятам, когда есть проблемы с электрикой или в салоне что-то сделать нужно. Вообще делают все очень круто и быстро, а главное за приемлемые деньги.
    Ответ Genstar 25.01.2022
    Здравствуйте, Максим!😊 Мы рады с вами сотрудничать и всегда рады видеть на нашем СТО😎 Мы постоянно совершенствуемся и благодаря вашим откликам строим лучший сервис💪
  • Микита на Січень 2022 18.01.2022
    Поставилися до ремонту відповідально. Скажу, що знайшов постійне СТО. Дякую вам!
    Ответ Genstar 19.01.2022
    Доброго дня, Микита 😊 Були раді допомогти вам! Безмежно вдячні за відгук та оцінку якості сервісу😎"
  • Віталій 11.01.2022
    Гарний сервіс на високому рівні! Якісно впровели консультацію, прийняли до ремонту автівку, зробили все дуже якісно і вельми швидко. Вдячен!
    Ответ Genstar 12.01.2022
    Вітаємо, Віталій😊 Були раді допомогти вам! Безмежно вдячні за відгук та оцінку якості сервісу😎
  • В'ячеслав 07.01.2022
    Время визита: Грудень 2021
    Користувався послугами двічі у грудні, позитивно поїхав від них. Рекомендую.
    Ответ Genstar 10.01.2022
    Доброго дня😊 Нам дуже приємно читати ваш коментар🤩 Вдячні, що відмітили якість робіт та обслуговування😇 Ми докладаємо максимум зусиль, щоб створити комфорт для наших клієнтів. Будемо раді бачити😎
  • Алексей 03.01.2022
    Время визита: Конец декабря 2021
    Неплохой сервис, проблем никаких особо не было, да и по ценам вроде бы ничего. Можно советовать.
    Ответ Genstar 06.01.2022
    Добрый день! Благодарны вам за доверие к нам!🙂 Очень рады, что смогли помочь, и что наш сервис понравился 😊 Мы ежедневно работаем, чтобы клиенты выезжали счастливыми с нашего автосервиса 🥰 Всегда ждем и поможем!🛠
  • Дмитро 26.12.2021
    Ставлення до роботи відповідальне. Працюють майстри. Віддавав на ремонт свої автівки і завжди знаходили причину несправностей, а потім їх усували.
    Ответ Genstar 28.12.2021
    Доброго дня😊 Нам дуже приємно читати ваш коментар🤩 Вдячні, що відмітили якість робіт та обслуговування😇 Ми докладаємо максимум зусиль, щоб створити комфорт для наших клієнтів. Будемо раді бачити😎
  • Артур 22.12.2021
    Качественно, быстро, профисионально. Помогут разобраться в любой проблеме.
    Ответ Genstar 28.12.2021
    Приветствуем, Артур😊 Были рады вам помочь! Благодарны за отзыв и оценку качества сервиса😎
  • Роман на Вольво 15.12.2021
    Делал ТО со своими расходниками, сделали оперативно, бюджетно по цене.
    Ответ Genstar 20.12.2021
    Добрый день, Роман) Благодарим за отзыв и за визит к нам. Будем рады помочь!
  • Сергей на Вольво 12.12.2021
    Быстрый ремонт без лишних слов как говорится. Приятно получать качественную работу от профессионалов.
    Ответ Genstar 13.12.2021
    Здравствуйте! Сергей, благодарим за оценку качества нашей станции😎 Мы стараемся работать только на лучший результат🔥 Genstar вам всегда поможет с качественным ремонтом!💫
  • Анатолий 09.12.2021
    Адекватное СТО, обслуживание быстрое. приемлемые цены, широкий спектр услуг
    Ответ Genstar 13.12.2021
    Приветствуем, Анатолий😊 Были рады вам помочь! Благодарны за отзыв и оценку качества сервиса😎

VIP-объявления

BusPro Service
59 отзывов
Киев, ул. Стройиндустрии, 6
Открыто (09:00 - 18:00)
ФЛАГМАН МОТОР УКРАЇНА
53 отзыва
Киев, ул. Льва Толстого, 63
Открыто (09:00 - 18:00)
IRON MASTER Автосервіс
74 отзыва
Киев, проспект Науки, 51
Открыто (09:00 - 19:00)
Ок Сервіс
6 отзывов
Киев, вулиця Живописна, 2а