АЗС WOG

Комфорт з АЗС WOG

Wi-Fi Wi-Fi
Туалет Туалет
Відео спостереження Відео спостереження
Кавовий автомат Кавовий автомат
Є кондиціонер Є кондиціонер
Кімната очікування Кімната очікування

Опис

Нам важливо, щоб твій шлях був комфортним. Тому ми перетворюємо АЗС на місця для тебе і твоїх близьких. Ми поруч завжди, на трасі, в поїздах і в аеропортах у форматі WOG CAFE. З нами смачно і затишно.


Ми створюємо сервіс з турботою, мислячи про тебе. Незалежно від твоєї ідентичності. Поспішаючи на зустріч, ти заправляєшся, не виходячи з автомобіля. Спокійно вип'єш каву з улюбленою людиною, поки твоє дитя грається в дитячому куточку. Підкачаєш колеса велосипеда, вип'єш енергетичний напій і підкріпишся хот-догом перед новим ривком.


WOG. Їздять не машини, їздять люди.

  • Олег на Рено 10.02.2019
    Час візиту: Зима 2018
    Заправлял зимний дизель+ по талонам в бак и в канистру, позже при заливке в бак из канистры полностью забилась сетка в лейке на пол канистре - мелкие кристаллы льда как снег. Учитывайте это.
  • Ivan на Lr rr 27.01.2019
    Час візиту: 20.01.2019
    Заправляли дизель. Пролили на кузов. После заправки расход сразу на два литра стал больше, хотя до этого заправлялся на вог в других местах, было ок
  • Сергей на VW Golf plus 04.04.2016
    Час візиту: 2014-2015
    Нормальная заправка. Заправляюсь исключительно 92. Машина едет. Недолива не замечал. Сотрудники приветливы. Качество еды я не пробовал:)