СТО АвтоZона

Комфорт с СТО АвтоZона

Wi-Fi Wi-Fi
Туалет Туалет
Комната ожидания Комната ожидания
Продажа автозапчастей Продажа автозапчастей
Дисконтная программа Дисконтная программа
Гарантия на работы Гарантия на работы

Описание

Перелік робіт
- Діагностика та ремонт двигунів
- Обслуговування та ремонт КПП та АКПП
- Діагностика та ремонт ходової і підвіски автомобіля
- Діагностика та ремонт електрообладнання
- Діагностика та очистка інжекторних систем
- Діагностика та ремонт кермових механізмів та систем гідропідсилення керма
- Діагностика гальмівної системи, проточка гальмівних дисків
- Ремонт глушників
- Інші супутні роботи

Графік роботи: пн.-пт. 9,00-18,00 год.

Виды работ

Промывка системы охлаждения Капитальный ремонт двигателя Замена масла и технических жидкостей Компьютерная диагностика Диагностика тормозной системы Диагностика подвески Замена жидкости сцепления Ремонт двигателя Проточка тормозных дисков на ступице Продажа электрики Автострахование Ремонт ГБЦ Замена сцепления Замена сайлентблоков Промывка радиаторов печек Ремонт КПП Продажа автоаксессуаров Замена фильтров Услуги автоэлектрика Регулировка клапанов Токарные работы Промывка АКПП Зарядка аккумуляторов Замена ведомого диска сцепления Ремонт генераторов Ремонт глушителей Замена салонного фильтра Диагностика ходовой Полная замена масла в АКПП Продажа смазочных материалов Замена расходников (свечи, колодки) Установка ксенона Замена и ремонт рулевых реек Замена тормозной жидкости Замена газового фильтра
  • Роман на Опель Астра H 19.05.2022
    Время визита: 18.05.2022
    Ремонт ходової разом з заміною ремня грм та регулювання клапанів. Все супер, авто їде як нове, роботи двигуна не чути в салоні, в порівнянні до того. Ціни більш ніж адекватні, однозначно рекомендую.
  • Роман на Пасат Б8 27.01.2022
    Время визита: 26,01,21
    Потрапив випадково і почав обслуговуватись постійно. Все норм, тримають постійний звязок. Завжди консультують по телефону, якщо щось не ясно завжди розяснять чому так а не інакше. Рекомендую.
  • Ярослав на Дачія Сандеро 30.11.2021
    Время визита: 30.11.2021
    Робив в хлопців заміну ГРМ, самі замовили запчастиини, радились по виробниках чи все підходить. Порекомендували промити систему охолодження так як в мене погано працювала пічку. Після промивки їхньою установкою пічка почала дути теплом. РЕКОМЕНДУЮ!!!
  • Віталій на Wolkswagen jetta 17.06.2021
    Время визита: 17.06.2021
    Добрий день. Хочу поділитись відгуком . Обслуговуюсь в хлопців вже 4 роки , мав різні машини дизель і бензин. Завжди вірно діагностують і швидко ремонтують. Запчастини теж замовляю в них , підбирають і рекомендують найкраще. Раджу всім.
  • Віталій на Хундай Туксон 14.06.2021
    Время визита: 13.05.21
    Хороше СТО, обслуговуюсь постійно вже декілька років,змінив автомобіль та всеодно звертаюсь тільки до них,добре порадять, завжди підкажуть, адекватні ціни. Рекомендую
  • Роман на Пежо Партнер 19.05.2021
    Время визита: 13.05.21
    Молодці. Обслуговуюсь в них вже більше 3х років, поміняв автомобіль та все одно по будь яких питаннях звертаюсь до них, видно що не халтурять. Можливо умови не найкращі та до роботи відносяться відповідально. Рекомендую!
  • Тарас на Рено Лагуна 24.12.2019
    Доброго дня. Ви ремонт коробки АКПП Рено лагуни 2 робите?
  • 9.30 на WV Passat B6 01.10.2019
    Время визита: 26.09.19
    Молодці. Оперативно працюють, нюанси узгоджюють, запчепстини на місці. Добре розяснили питання які мене цікавили по автомобілю. Адекватні ціни.
  • Андрій на Неважно 12.08.2019
    Время визита: 12.08.2019
    Не рекомендую.Годують годинами щоб зачекати.Цілий день машину робили,а як приїхав навіть і не брались до неї близько.
  • отлично ребята работают
  • Павло на Аудіо А4 07.10.2018
    Время визита: 25.09.18
    Ремонтував двигун Аудіо А4 2.5. Роботою задоволений, про всі варіанти попереджали, дуже ретельно відносяться до роботи. Ціни на запчастини узгоджували постійно в процесі ремонту. 1200км. все ок. Рекомендую.
  • Олег на Fiorino 12.02.2018
    Время визита: 14 лютого 2018
    Подзвонив, домовився про час. (попередньо уточнив ціну робіт ~1500 +- 100 грн). Приїхав поміняти мотор і заміряти компресію. На вулиці хлопці сказали не менше як 100$ за роботу. Виявляється хлопці роблять двигуни, а от компресію заміряти не вміють. Купив на базарі компресіометр, знайшли іншу причину неможливості цього завдання - свічка захована за інжектором, вороток ніяк не вивернуть аби витягти свічку. Причому компресіометр витягнули з інструментів такий самий що і прийшлось мені купити. Після того як поставили мотор виявляється робота ~5000 грн (~150$). Менеджер ще якесь масло в коробці додав, за яке мені ні словом не сказали під час роботи і не знаю чи навіть зробили то(щупа на коробці нема аби перевірити). Висновок, роботу треба переробляти, знову лізти до колектора аби заміряти компресію. Ніхто за таку фігню не вибачився аби виправити ситуацію. Повна байдужість до того аби виконати початкові умови, менеджер який бере гроші не відповідає ні за що, і до хлопців претензій не поставиш, вони не беруть відповідальності на себе. Єдиний плюс зробили у адекватні терміни (2 дні). І величезний мінус - це повне не розуміння менеджера про розцінки робіт.
    Ответ 13.02.2018
    Дякуємо за критику в нашу сторону. Вибачте що не заміряли Вам компресію. Переставляли все навісне з Вашого двигуна + ремінь ГРМ з помпою, міняли масло з промивкою двигуна, міняли сальники півосей (текли і на заміну Ви давали згоду) і масло КПП оскільки те що було залите не можна назвати маслом і було його там аж 0,7літра (норма 2 л.,щупа в тих КПП немає) Вибачте що зробили Вам авто але не заміряли компресію. Дякуємо за критику (менеджера звільнимо), будемо виправлятись. Дякуємо за коментар.
  • Любомир на Пежо Партнер 03.09.2017
    Время визита: 16-23 серпня 2017
    Робив тут ремонт дизельного двигуна Пежо Партнер 1.9. Роботою дуже задоволений. Ціни цілком прийнятні, запчастини шукали і привозили самі, постійно попереджували про виявлені пошкодження, а також узгоджували ціну і термін виконання. В останній день ремонту затримались до 22.00 щоб віддати машину, Після ремонту відразу проїхав 2000 км, все працює добре.
  • Юра на Рено Лагуна 2 05.04.2017
    Время визита: 29.03.2017
    Потрапив до них випадково, міняли прокладку головки блоку. З діагностикою та шліфовкою все зайняло 3 дні. Присутнім не був та роботою задоволений, все працює чудово. Запчастини діставали самі. Адекватні ціни, та майстри.