СТО Master Service Electro

Комфорт з СТО Master Service Electro

Wi-Fi Wi-Fi
Туалет Туалет
Кавовий автомат Кавовий автомат
Є кондиціонер Є кондиціонер
Кімната очікування Кімната очікування
Кафе Кафе
Зона відпочинку з ТБ Зона відпочинку з ТБ
Продаж автозапчастин Продаж автозапчастин
Документи для ПДВ Документи для ПДВ
Гарантія на роботи Гарантія на роботи
Оплата карткою Оплата карткою
Оплата готівкою Оплата готівкою

Опис

Master Service Electro — перший в Україні спеціалізований сервіс для електромобілів та гібридів. Розв’язуємо складні задачі з електрокарами та гібридами, за які інші навіть не беруться. Гарантія, продаж спеціалізованих товарів для електромобілів та гібридів, інженери-електронники з досвідом.

Види робіт

Ремонт системи кондиціювання гібридів Діагностика високовольтної батареї гібридів Ремонт електропроводки електромобіля Ремонт інвертора електромобіля Діагностика системи кондиціювання та терморегуляції Діагностика системи охолодження електромобіля Ремонт компресора кондиціонера гібриду Діагностика системи охолодження гібридів Калібрування пневмопідвіски Діагностика електродвигуна Діагностика всіх систем електромобіля Діагностика високовольтної батареї Діагностика високовольтної батареї Ремонт інвертора гібридів Ремонт батареї електромобіля Діагностика DC/DC перетворювача гібридів Ремонт електропроводки Діагностика зарядного модуля PDM електромобіля Калібрування радара Ремонт зарядного модуля PDM електромобіля Ремонт трансмісії гібридів Ремонт електродвигуна гібридів Діагностика інвертора гібридів Ремонт електродвигуна Заміна силової акумуляторної батареї гібриду Ремонт високовольтної батареї електромобіля Діагностика електроустаткування гібридів Ремонт електродвигуна електромобіля Оновлення прошивки електромобіля Ремонт високовольтної батареї гібриду Прошивка ключів електромобіля Діагностика електродвигуна гібридів
  • Игорь 22.02.2024
    Час візиту: февраль
    Всем советую СТО Master Service Electro - работают профессионалы своего дела!
    Відповідь MasterService 27.02.2024 Власник
    Добрий день! Дякуємо за високу оцінку! Звертайтесь до нас ще! Завжди готові допомогти та вирішити проблеми з авто. З повагою, команда Master Service.
  • Олексій 27.07.2023
    Час візиту: літо
    Обслуговування супер!
    Відповідь MasterService 31.07.2023 Власник
    Вітаємо! Дякуємо за високу оцінку нашої роботи. Звертайтесь ще – будемо раді допомогти вирішити будь-які питання з автомобілем. З повагою, команда Master Service Electro.
  • Анатолий К. 21.07.2023
    Час візиту: июль
    Единственная мастерская где смогли починить мой автомобиль очень рад, что я вас нашел, в дальнейшем буду обращаться
    Відповідь MasterService 21.07.2023 Власник
    Вітаємо! Дякуємо за високу оцінку нашої роботи. Завжди готові допомогти та вирішити проблеми з авто. Результат гарантуємо. З повагою, команда Master Service.
  • Петро 19.07.2023
    Час візиту: 18.07
    Звертався для ремонту кондиционеру. Зробили якісно та швидко. Враження від майстерні і персоналу залишилось позитивним! Дякую вам за роботу!
    Відповідь MasterService 21.07.2023 Власник
    Вітаємо! Дякуємо за високу оцінку нашої роботи. Завжди готові допомогти та вирішити проблеми з авто. Результат гарантуємо. З повагою, команда Master Service Electro.
  • Максим 06.07.2023
    Час візиту: 08.06
    Все супер!

VIP-оголошення

BusPro Service
59 відгуків
Київ, ул. Стройиндустрии, 6
Відкрито (09:00 - 18:00)
ФЛАГМАН МОТОР УКРАЇНА
53 відгука
Київ, ул. Льва Толстого, 63
Відкрито (09:00 - 18:00)
IRON MASTER Автосервіс
76 відгуків
Київ, проспект Науки, 51
Відкрито (09:00 - 19:00)
Ок Сервіс
6 відгуків
Київ, вулиця Живописна, 2а