АЗС ОККО

Опис

OKKO - Компания премиум класса на рынке нефтепродуктов.
Автозаправочная станция предлагает потребителю различные виды топлива. Вежливое обслуживание и необходимые в пути дополнительные услуги. Доступные цены за отличное качество.
  • Александр на форд 06.08.2014
    Час візиту: весной 2014
    Операторы работают на износ!!!!!Заезжаешь к ним,тут же оператор моет пол и увидев клиента сразу же бежит за кассу-и хот-доги делает!!!!Не удивлюсь если и туалеты мыл перед приготовлением хот-догов.Менеджер азс 48- тупой валенок,даже дворники подобрать не может.Меня лично обслуживать подошел Пилипенко А.И. -медленный и нудный до ужаса!!!!!ДА ЕЩЕ И ВОР!!!!С моей карточки сразу же исчезли баллы.Больше к ним заезжать не буду!!!!!!!Поменяйте персонал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Відповідь Марія Кучеренко, відділ комунікацій 06.08.2014
    Доброго дня, дякую за Ваш відгук! В штаті АЗК працюють прибиральники приміщень, які доглядають за чистотою внутрішньої та зовнішньої території кожного комплексу. Тобто якщо трапилось, що працівник АЗК витирав підлогу, це епізодичний випадок, а не посадові обов'язки людини. Ми маємо перевірити інформацію про списання балів з картки. Для цього, будь ласка, надішліть повідомлення через форму зворотнього зв'язку на сайті ОККО http://okko.ua/uk/contact_us, вказавши дату випадку і номер картки. Ми зможемо перевірити, коли і на що були списані бали і разом з Вами з'ясуємо, як це могло трапитись. Якщо бали були списані помилково чи з вини персоналу - ми повернемо їх на Ваш рахунок та вдамося до необхідних заходів на АЗК.