СТО Ауді-Центр-Захід

Описание

- комп’ютерна діагностика;
– ремонт двигуна, підвіски і ходової;
– автозапчастини;
– ремонт рульового управління, паливної системи, тормозної системи;
– ремонт АКПП та КПП;
– ремонт електрообладнання;
– реставрація турбін;
– заміна масел і тех.рідин;
– розвал-сходження;
– кузовні та фарбувальні роботи;
– шиномотнаж; автомийка;
– інші види ремонтних робіт всіх марок авто.комп’ютерна діагностика;
– ремонт двигуна, підвіски і ходової;
– автозапчастини;
– ремонт рульового управління, паливної системи, тормозної системи;
– ремонт АКПП та КПП;
– ремонт електрообладнання;
– реставрація турбін;
– заміна масел і тех.рідин;
– розвал-сходження;
– кузовні та фарбувальні роботи;
– шиномотнаж; автомийка;
– інші види ремонтних робіт всіх марок авто.
Режим роботи:
Пн-Пт, 09:00-18:00
Сб 09:00-15:00
Можливий вихід в інший час, за домовленістю з клієнтом
  • Natalia на Toyota Rav4 02.07.2021
    Время визита: 1 липня 2021
    Чудовий сервіс і професійний, людяний підхід. Приїхали вночі на евакуаторі з невідомою проблемою. Зранку майстри оперативно діагностували несправність (поплавилась контактна група замка запалювання) і швидко провели заміну. Особлива подяка Ігору Романовичу.
  • VAG на VAG 28.05.2021
    скорше всього п*д*р*си-центр-захід!!!основний Казанівський Ігор,не фахівці,фальш в красивій обгортці, дурять на чому можуть, страшуть ,замилюють очі,викачують бабло і Ви залишаєтесь щасливі що Вам повернули машину,спочатку одна проблема,а з кожним днем все шось нове і нове і в результати поміняли не те що треба і тисячі грн на вітер а поломку так і не зроблено оминайне дану контору,максимум колеса підкачати!
  • Ільків Степан на Пасат 18.03.2020
    Время визита: 17.03.2020
    Рекомендую,гарне відношення,якісна робота,ціни доступні.
  • Ігор на Audi 04.02.2020
    Время визита: 04.02.2020
    Особисто мені дуже сподобалось. Хороший персонал, доступні ціни, та якісний швидкий ремонт. Велике спасибі директору Ігорю.
  • Юрій на Шкода Октавіа А5 03.01.2020
    Время визита: 03.01.2020
    Дуже задоволен, це дуже мало сказати, дякую Вам за те що врятували мене. П'ятниця вечір, обломився штуцер на печці и що робити? Дочекались мене, знайшли зап.частину, через дві години я поїхав задоволений. Ціни дуже демократичні. Поставились дуже по людськи. Я прибув до Львова з Херсону. Ще раз дякую Вам хлопці і особливо керівник - Ігор.
  • Оля на Hyundai 22.10.2019
    Время визита: 21.10.2019
    Дуже рекомендую, єдині спеціалісти, котрі не надурили, пояснили/показали/полагодили! Машинка після сервісу їздить чудово! Замінили масло коробки, виявили проблеми і замінили опори двигуна, відремонтували всі неполадки. Відповідяльно, швидко і по цінах адекватно!
  • Іван на рено трафік 04.06.2019
    Время визита: 4 червня 2019
    Власник сервісу Ігор- мудак!!!, аферисти страшні,кидають на гроші,не фахівці...Хай Бог боронить Вас їхати туди. машину від Вас забервюають,самі заїзжають на територію,Ви очікуєте на рецепціє,що вони роблять з Вашим авто,для Вас загадка,потім дурять,страшуть,викачують бабло і Ви залишаєтест щасливі що Вам повернули машину
  • Андрі на шкода 31.12.2018
    Время визита: червень 2018
    Міняв бліни та гальмівні накладки- зібрали все на сухо, в результаті заклинив супорт. Електрик взагалі безтолковий, купи свічки, потім дроти, потім котушку, потім... Якщо ризикнете туди їхати рекомендую не відходити від машини ні на крок! Всім успіхів!
  • Назар на Шкода 28.10.2018
    Время визита: 6 8 2018
    Оминайте це иісце
  • Андрій на VW Polo 07.09.2018
    Время визита: вчора 06.09.2018
    Рекомендую, на Polo міняв масло в автоматі і датчик. Все чітко
  • Alex на Ауди 07.08.2018
    Время визита: С марта по май
    UPDATE: по пункту 2 - зняв на іншому сервісі зчеплення. Виявилось, що мудило, яке збирало машину нах_ячило на вижимний підшипник сіліконової смазки і то так, що при монтуванні валу коробки вся та смазка попала на диск зчеплення і воно просто напросто почало буксувати під час навантаження (повний газ, після 3 тисяч оборотів). Чи спеціально на заміну зчеплення розкрутити хотіли, чи то просто ДЕБІЛ збирав.. але ось таке попадалово з ними. Доречі, показав Ігору фотографії того диска зчеплення і вижимного підшипника, які аж блистіли від смазки... У відповідь навіть вибачень не поступило.. На скільки ж то дурним треба бути, щоб не розуміти, що одним незадоволеним клієнтом можна весь бізнес загубити.. Більше 100 людей вже переглянули мій коментар.. Успішного бізнесу, уроди! А, і ще одне - таке поняття як начепити правильно передній бампер і що там є регулятори для коректування зазорів - для них, напевно, як вища матерія.. Таке гівно, а не сервіс - навіть ворогу б не побажав...!!
  • Олег на Scoda Octavia 2007 1.9 09.07.2018
    Время визита: 25.06.2018
    Міняв турбіну на Scoda Octavia 2007 1.9 та чистив всю систему - все ОК! Рекомендую
  • Олена на Audi Allroad 04.07.2018
    Время визита: 2016-2018
    Задоволена сервісом повністю. Вперше попали сюди більше двох років тому на нашій Audi Allroad - міняли турбіну - до цього часу служить ідеально! Потім були проблеми по кліренсу - робив майстер Роман - дуже задоволені. Зараз все ок - тому заїжджаємо лише на заміну масла і лампочок ;)
  • OR на AUDI A4 MQTFSI 09.06.2018
    Время визита: Весна 2018
    Повний атас, гаражний ремонт, а то й гірше. Стояло завдання повністю розібрати двигун 2.0 TFSI EA 113 і зібрати + замінити задні гальмівні магістралі. В результаті більше поломали ніж зробили.. 1. Ломають датчики і клеять їх на клей(!). Потім брешуть в очі "то так було"... 2. Після збірки нове (<5000км) зчеплення почало буксувати на високих обертах.. 3. Дурять по чорному.. Домовляєшся за одну суму, в результаті вона вкінці піднімається на кілька тисяч.. "То в нас за той час ціни зросли", "20літрів бензину на мийку деталей" + 250 грн за мийку машини тяп-ляп. 4. Дурять з запчастинами "ми тут герметиком вашим намазали, він не затвердіває.. давайте свого намажемо", "в вас тут лита металева зірка погнулась, треба нову", розхідні матеріали - 500 грн, пояснити що то - не в змозі.. 5. Роботу роблять ще гірше гаражників.. В результаті захист двигуна тримається на чесному слові, де всі перед тим куплені і поставлені болти - один фіг знає, поломали передні надкрилки коліс, все болтається.. Аж самому шкода.. 6. Платиш майже 17 тисяч за ремонт, а догадатися поміняти тобі лампочку ходового світла за 20 грн - недогадаються ніколи, це ж не оплачено!! 7. Поняття динамометричного ключа ВІДСУТНЄ, боюсь все решта теж крутили "по великому досвіду майстра". Колеса так закрутили, що ледве їх відкрутив потім.. 8. Тест-драйв після збірки автомобіля - 50 метрів.. 9. Охолоджуючу рідина, яку залишив для заміни.. вкрали, мені залили розбавлену водою жижу.. рожевим навіть не пахне.. 10. Взагалі відношення до клієнтів дуже зверхнє ніби то мені щось від них потрібно, коли віддаєш машину то чуєш "та, та, все зробимо, все знаємо".. і в результаті... Одним словом ГРІХ їх називатися AUDI.. з тим вони НІЧОГО спільного не мають.. А ще користуючись нагодою, хочу послати під три чорти розумного директора Романова, який раніше гайки крутив, а тепер "вибився в люди".. Знаю вже кількох людей, які з принципу туди не їздять свої ОООО робити, із-за його особистого відношення.. Цінуєш свою машину - тобі там не місце.. Таксуєш на польських бляхах, де все тарахкотить - вперед до них.. Кожному своє! OR
  • Олег на HYUNDAI 23.04.2018
    Время визита: 19.04.2018
    Вкрай не компетентні люди працюють на цьому сервісі. Приїхав з проблемою, залишив на два дні автомобіль, оплатив роботу, а в кінцевому результаті проблема залишилася. На мої питання чому, почали вигадувати різноманітні версії, хоча коли я до них приїхав, гарантували, що знають в чому проблема і гарантували її усунути. Одним словом НЕ РЕКОМЕНДУЮ цих аферистів.
  • Михаил на Audi A4 Avant 28.09.2017
    Время визита: 21 сентября 2017
    Живу в Харькове, во Львове был проездом. Еще в Польше заметил утечку масла в системе охлаждения коробки (автомат). Поляки (сто в Жешуве) сказали что проблема большая, надо заказывать новые запчасти, ждать... Здесь сделали просто и красиво, за часов 3-4. В итоге без проблем добрался домой. Отдельное СПАСИБО Романычу (Игорь Романович, директор) за беспокойство, тактичный и внимательный человек. По цене есть с чем сравнивать, остался доволен. Спасибо!
  • Дмитро на Сеат Альхамбра 04.09.2017
    Время визита: липень 2017
    Ауді-Центр-Захід у Львові – СТО, котре безсовісно здирає гроші з водіїв, виконуючи недоречні непотрібні роботи ще по дуже завищеній ціні. Директор (Ігор Романович, здається) – некомпетентний і тупо працює по схемі майстрів-прохіндєїв, котрі лякають водіїв неймовірним аварійним станом авто, виписуючи дикі рахунки на купу нових деталей, а в результаті авто лишається невідремонтованим. Більше того, в ході діагностики ламаються інші деталі, від чого керівник відхрещується й нічого, звісно, потім не докажеш. Я приїхав з проблемою керування турбіною (авто втрачало потужність на трасі) – мені зняли для діагностики дросель й турбіну й нарахували коло 20 тисяч гривень (!) на заміну стартера турбіни, заміну клапана ЄГР, заміну ремкомплекту форсунок й ще якісь дрібниці (явно, що директор заробляє на нових деталях). Я кілька разів тому брехуну Ігору казав, що обсяг робіт й ціна якась дивна, чи є можливість зекономити – він категорично заявляв, що дешевше неможливо й, на додаток, гарантував мені, що авто до Києва не доїде (я збирався до столиці). Для прикладу, за новий клапан ЄГР у мене вимагали 6,500 грн. Я перевірив ціну в інтернеті і виявив, що вона завищена більш ніж в 1,5 раза (за подібну оригінальну німецьку деталь). Після чого, я для перестраховки заніс зняті турбіну й дросель (з ЄГР) до іншого СТО – там сказали, що турбіна справна, нічого міняти не треба, а клапан ЄГР просто заглушити (робота на 1,000 грн). Звісно, я попросив на Ауді-Центр-Захід поставити мені назад турбіну й нічого більше не чіпати, але таки збираючи назад машину вони поламали мені систему охолодження – тепер у мене значна перевитрата антифризу. Від будь-яких претензій директор Ігор відмахується. Вже потім на іншому СТО на моєму авто провели на цей раз якісну діагностику, виявили конкретну помилку й просто поміняли клапан росходоміру повітря (з деталлю та роботою теж 1,000 грн.). Порівняйте: потрачений час, зіпсовані нерви й коло 20,000 грн. на Ауді-Центр-Захід без прогнозованого результату й поламаною системою охолодження й 2,000 грн. з чудовим результатом на альтернативних СТО. Я такої зухвалої некомпетентності й свинства на українських СТО ще не бачив. Ігноруйте СТО Ауді-Центр-Захід й особисто його керівника-прохіндєя Ігора. Судячи з інших давніх і свіжих відгуків про цю станцію, власникам СТО необхідно негайно звільняти його з роботи, а якщо вони цього не роблять, то цілком очевидно, що вони з ним заодно в обдурюванні водіїв.
  • Андрій на БМВ 09.08.2017
    Время визита: з 2015 року
    Дивно читати такі відгуки, хтось явно хоче насолити сервісу. Обслуговувався на багатьох, але вже декілька років поспіль - тільки тут. Керівник має поняття в автомобілях і сам постійно бігає біля машин і майстрів, все контролює. Раджу всім своїм друзям.
  • Василь на Ауді 01.08.2017
    Время визита: 25.07.17
    Автосервіс на перший погляд вселяє довіру, на справді ремонт не якісний та ціни завищені! звернувся з питанням заміни ремня ТНВТ мене уговорили замінити і інші, після заміни ремнів стало питання з заводкою зі слів директора СТО у мене "розрядився АКБ" та його поставили на зарядку після мого пояснення, що це нове АКБ яке посадити потрібно постаратись виявилась інша причина "проблема зі стартером" (але стартер до цього крутив і все було добре!! навіть майстер крутив стартером) в підсумку за ремонт стартера заплатив а він через 2 дні знову зламався і знову вини СТО не має - знову заплатив. Невідомо яка там свідомість чи контроль працівників, майстер - фахівець Валера 2 дні поспіль працював в стані алкогольного спяніння... Якщо вам шкода своїх коштів та часу то звертайтесь на інше СТО.
  • Світлана на Сітроен 12.05.2017
    Время визита: 04-05.2017
    Просто жах. Ставлення до клієнта зверхнє, приходитьсяпросити про ремонт автомобіля. Робота не якісна, після 2-х переробок пропонують звернутись в інший сервіс. І це все за не малі гроші. Пан Роман який сидить в столі замовлень поводить себе просто жахливо . Деталі замовляють( треба їх попросити ) потім два тижні чекати і в кінці робота не якісна, гроші потрачені на вітер. Про нормальну діагностику, поради що потрібно робити в першу чергу взагалі не йдеться. Потрібно знати що робити і напевно як :) а якщо ти в цьому не компетентна то це твої проблеми. Нікому не рекомендую тої кантори яка носить таку горду назву.