СТО Pribaltservice

Описание

Ремонт ходової
РЕМОНТ ПІДВІСКИ
ПІДБІР АМОРТИЗАТОРІВ
Ремонт
РЕМОНТ ДВИГУНІВ
БЕНЗИНОВІ ДВИГУНИ
ДИЗЕЛЬНІ ДВИГУНИ
РЕМОНТ КОРОБКИ ПЕРЕДАЧ
МЕХАНІЧНІ КОРОБКИ
РЕМОНТ ТРАНСМІСІЇ
ЗЧЕПЛЕННЯ
Геометрія коліс
ПЕРЕДНЯ ВІСЬ
ЗАДНЯ ВІСЬ
Діагностика
КОМП'ЮТЕРНА ДІАГНОСТИКА
ДІАГНОСТИКА ЕЛЕКТРООБЛАДНАННЯ
ДІАГНОСТИКА ХОДОВОЇ ЧАСТИНИ
ДІАГНОСТИКА ДВИГУНА

Марки авто

  • Олександр на 211 21.04.2022
    Время визита: 19.04.22
    Особисто в мене до звичайних роботяг немає питань. Хлопці працюють нормально. Є питання до методології нарахування оплати за ремонт. Суть: в телефонному режимі називають одну вартість а після ремонту ця вартість збільшується вдвічі чи навіть втричі. Особисто тричі приїзджав до них. Не в грошах для мене справа. А в порядності - так як мені було цікаво зрозуміти чи правду про цей сервіс пишуть негатив. Порядність - на жаль її туди не завозили. Рахують за все. гайку відкрутив - це в них називається слюсарні роботи. - 200 грн. І так на всьому. Потім вже коли авто забираєш - то в бородатого прийомщика є заготовлені аргументи ( які він висловлює в агресивному вигляді). Крч весь сервіс і вся постановка питання налаштована на те - щоб розводити на гроші. Правду люди мають знати а "топ менеджменту" треба замислитись над своїми діями. Так як якщо ти таким чином неправдою заробляєш - то ти потім віддаси так само але всемеро більше. Схаменіться поки не пізно
  • Andriy на Nissan 18.03.2021
    Время визита: Осінь 2020
    Лишали авто на повну чистку дросельної заслонки. У підсумку навіть по болтах було видно, що абсолютно нічого не знімалось і ніхто нічого не чистив, про це говорив і весь бруд який був усередині, коли мені прийшлось самому знімати і чистити. Взяли 1200 грн за просто так. Нікому не рекомендую.
  • Emil на vw caddy 02.03.2020
    Время визита: 02.03.2020
    сегодня приехал попросил проверить свечи.мне втерли диагностику,проверка свечей,снятие свечи,замена и обсурдный прием машины)за все взяли 700 гр.при том что свеча стоит около 200 гр.админ рыжий аферист .на вопрос сказать точную цену ссылается на мастера а мастер в свою очередь на админа)))админ первый у входа в дверь.очень хитрый ,наглый .поменять одну свечу и диагностика 700 гр)))больше туда не стоит ехать.не рекомендую!!!
  • Максим на Фиат 07.12.2019
    Время визита: Декабрь 2019
    Записался на диагностику нескольких автомобилей в течении дня, приехал на СТО - меня познакомили с мастером, угостили кофе. Мастер (Александр) специалист своего дела. Все оперативно и качественно. Цена невысокая, сервис классный!
  • Tolik на Daewoo 10.10.2019
    Время визита: весною 2019
    Дуже хороший сервіс, рекомендую!
  • Діагностика нікудишня, викинете велику суму за непотрібні запчастини, а авто так і не поладять. Власник - хамло, а в майстра руки не з того місця.
  • Петро на Skoda 26.04.2018
    Время визита: 2017
    Був 2 рази на цьому СТО. Перший раз була заміна масла, механік попався нормальний, все швидко і акуратно зробив. На наступний раз поїхав - знову із заміною масла і фільтрів - це було щось. Щоб замінити бензиновий фільтр, чуть не зламали мені магістралі, прийшлося сваритися. Далі заміна фільтру салону: зняли фільтр і лише тоді почали продувати від сміття- в результаті все сміття попало до вентилятора пічки - до цього часу ще щось в салон вилітає. Як почали збирати - прийшлось пальцем показувати, де і що поправити. Ну і поки відвернувся - умудрились зламати пластмасову трубку, де щуп рівня масла. Помітив лише вдома. Зарікся більш до них не їздити. П.С. З розмови почув, що багато хлопців, які там працюють, прийшли туди з різного роду розбірок, які вміють лише трохи грубо розібрати.
  • Олек на Рено Сценік 19.12.2017
    Время визита: 18.12.2017
    Поїхав замінити масло, сказали заміна буде проводитися максимум годину, подивилися на авто сценік 2011 року почали питати які фільтри і масло (майстри, якби ж я все знав то точно до вас не їхав) поки знайшли фільтри і масло пройшло дві години плюс заміна .В сумі три години провів на "високоякісному" СТО. На наступний день по рекомендації майстра вирішив долити трішки масла і звернув увагу що на бачку склоумивача немає кришкі. Коли я зателефонував на СТО менеджер відповів що її ніхто не брВ і це я приїхав без кришки, а і я і мій товарищ який був зі мною, на сто відсотків впевнені що кришка була коли ми заїхали на СТО і відкрили капот. Дякую за "хороший", як було обіцяно, сервіс)) НІКОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ
  • Руслан на VW 22.11.2017
    Дуже задоволений роботою, все швидко і якісно. Рекомендую.
  • Денис на Опель Астра 12.11.2017
    Время визита: 27.10.2017
    Позвонил зарание, договорился, приехал вовремя, но приняли минут через 40! Смогли проверить стого что обещали 30%!! Потом по цене хотели взять за несуществующие проверки!! Самый плохой и брехливый сервис! Не советую!!
  • Іван на Daewoo lanos 01.11.2017
    Постійно виручають, завжди все оперативно. Дуже швидко реанімували автомобіль після того як він добряче поплавав на Соборності.
  • Костянтин на Таврія Пікап 31.10.2017
    Время визита: 31 Жовтня
    Заїхав випадково,почала глохнути і троїти машина.Швидко зробили комп’ютерну діагностику,десь хвилин 25 чекав поки привезли свічні провода.Поміняли провода,почистили свічки,познімали кучу якихось помилок і все,машина бритва.
  • Олекс на Toyota 13.10.2017
    Время визита: Весна 2017
    Заявлена ціна робіт після попереднього огляду майстром абсолютно не відповідає дійсності. За заміну двох втулок стабілізатора було озвучено 240грн. В процесі роботи не відкрутились і зірвались 2 гвинта. Майстер висверлив і прогнав різьбу, як це за звичай і робиться. В результаті мені було озвучено менеджером ціну 700грн!!! за заміну двох втулок стабілізатора і відновлення двох зірваних болтиків. Після мого невдоволення і прохання аргументувати ціну, при чому я був присутній під час ремонту, менеджер погодився на 400грн. Прибалтика давно славиться на авторинку лохотроном з гарно пофарбованими авто, які насправді зліплені з трьох трупів:). З сервісом те ж саме, а це вже тенденція. НЕ рекомендую.
  • Anatolii на Daewoo 05.10.2017
    Время визита: 02.10.2017
    Як на мене, то це один з найкращих автосервісів у місті Луцьку. Помірні ціни, хороша якість (незначні помилки в такій роботі можливі, як і будь у кого іншого). Пишуть тут пакості явно заздрісні конкуренти))). Мені подобається їхнє ставлення до клієнта, телефонують через якийсь час цікавляться чи все добре, а також класною є можливість бачити на їх сайті всю історію обслуговування моєї ласточки. Робив два рази підвіску, а потім довірив капремонт двигуна і не шкодую! Молодці!!!
  • Ірина на fiat doblo 30.06.2017
    Время визита: 20 червня 2017
    Теж стала горе клієнтом цього сто! Привезли авто на діагностику. Ціна на діагностику була домовленна 170 грн., а коли забирали вже стала 370 грн. Оскільки вони зробили ще чистку якогось клапана (про яку навіть не попередили) та щей на додачу до цього не закрутили трубку яка йшла до мотора, через що ледь не потрапили в аварію(машина різко скинула обороти і перестала їхати) це все сталося після їхнього втручання. Коли приїхали предявляти притензії, що чуть не потрапили в ДТП через їх так званий ремонт, вони сказала що вибачаються і тож не протаранили, і що не можуть перевіряти всі машини чи в них все позакручували. А коли почали вимагати компенсацію то за хв 15 розмов погодилися провести безкоштовну заміну клапана (деталь була наша) Та і після цього все як було так і залишилось. Тобто діагностики ні якої, мєтодом тика. Відношення до клієнтів на нулі!!! Десятому розкажу щоб на це горе сто не їхали!!!! Р.S. якщоб можна було оцінити на мінус то оцінила б!!!!!
  • Александр на Т4 22.06.2017
    Время визита: 21,06
    Подзвонив на СТО Приват сервіс,поміняти ремінь генератора з власником домовився за одну ціну,а по закінчені роботи сказав мені вдвічі більшу,так як потрібно було знімати ще один ремінь гідропідсиллювача,хоча я йому говорив це ще до виконання роботи про це,одним словом ЖИД,НЕ РЕКОМЕНДУЮ,другі сервіси це роблять вдвічі дешевше і швидше.
  • Степан на Рено 15.03.2017
    Время визита: 10.03.2017
    Якісно, зручно, комфортно, хлопці молодці!!!
  • Агатолій на Моя 25.11.2016
    Время визита: Щодня
    Встановлення фаркопу на В5 пасаті, яке передбачає зняття та встановлення бампера, "офіційний концерн" здійснює за 1200 грн, а на ПРИБАЛТСЕРВІС за 500 (інформація перевірена неодноразово). То в чому "космос"? Правильно, у Ваших вигадках! У будь якому випадку дякуємо Вам за відгук і за звернення. Це підіймає рейтинг нашого СТО на сайті!)
  • Анатолій 25.11.2016
    Время визита: 22.01.2015
    На СТО ремонтую не першу машину, хлопці знають свою роботу, особливо що стосується ходової і двигуна. Всім задоволений, ціни адекватні на сьогоднійшній день, якість відповідає.
  • Лучанин на Бобік 24.11.2016
    Время визита: осінь
    Одним словом ціни в СТО "Прибалтсервіс" просто космічні!!! Установка фаркопа (без електрики), тобто зняти задній бампер і закрутити 6 болтів стало для мене в 500!!! гривень. До речі на офіційній станції (не буду вказувати концерн), ціна на установку цього ж фаркопу на порядок нижча. Так що якщо туди звертаєтесь - уточнюйте ціну послуги наперед, а не після роботи, як зробив я...