СТО Велет Авто

Описание

СТО "Велет Авто" нараховує 11 постів, включно з постами мийки, кузовних робіт та видачі автомобіля. Команда сервісу складається з понад 20 фахівців-професіоналів, які готові усунути будь-які несправності Вашого авто.
На офіційному сервісі Ford "Велет Авто" Ви можете розраховувати на спеціальні пропозиції, акційні знижки та знижки на обслуговування за програмою лояльності.

Перелік послуг СТО:

Дрібний ремонт:
- Відновлення деталей, вироблених з пластика: бампери, молдінги, тощо;
- Полірування дрібних подряпин лакофарбового покриття;
- Поновлення захисного шару фарби.

Кузовний ремонт :
- Надається весь комплекс ремонтно-відновлювальних робіт, включаючи відновлення геометрії кузова.

Малярні роботи:
- Малярний цех обладнано найсучаснішим устаткуванням, досвідчені майстри проводять роботи з відновлення лакофарбового покриття будь-якого рівня складності.
Всі роботи виконуються відповідно до стандартів заводу-виробника.

Марки авто

  • Igor Bazar на Форд 04.01.2022
    Время визита: 4.01.2022р.
    Сьогодні був на сервісі Форд - все Ок.. Всі питання вирішив.. Дякую Богдану за хороший приєм
  • Михайло на Форд мондео 05.10.2020
    Время визита: 05.10.2020
    Не рекомендую туда їхати! Мені потрібно було зробити діагностику помилки по сажевому фільтрі. Вартість діагностики попередньо я узнав складає 260 грн, а прайс дали на 846 грн і сказали що вони робили електричні роботи! Хоча електричні роботи це від’єднання фішки з датчика диферен тиску, яку я сам зробив бо вони не знали як ! Фішку другий раз як знімали без мени зломили і причини несправності не виявили!!!!
  • Павло на Форд Куга 20.11.2019
    Время визита: 05.11.2019
    3 тижні чекаю на бокове дзеркало по страховій. Велика проблема))))
  • Виктор на Фокус 13.09.2017
    Время визита: 09.09.2017
    Не рекомендую вообще туда ехать если машына не на гарантии. Хамят страшно на вопрос когда будет деталь ответ какая вам разница. О ценах так они у них вообще космические если деталь стоит 450 то они её толкают за 2к.Одним словом полние козлы.
  • Сергій на Ford Fusion 08.02.2017
    Время визита: 31.01.2017
    Віддав машину на заміну масла та фільтрів, зробили за 2 години, повернули з поцарапаною правою передньою дверкою, довести нічого не зміг(прийомки машини не було, просто забрали ключі, допопотопна система відеоспостереження звісно нічого не побачила через купу мертвих зон, та надзвичайно низьку якість відео). Відношення ввічливе, але до роботи відносяться халатно, рівень кваліфікації майстрів викликає запитання, після заміни фільтрів в них з"явилась велика купа скрипів та поскрипувань у салоні. З зовні виглядають пристойно, але то усе обгортка, в середині щось на кшалт гаражного ремонту..а обладнаня електрика ...без комантарів (в порядного водія в гаражі певно краще..) Враховуючи космічний рівень цін та низьку якість буду обслуговуватись у інших.. Категорично не раджу в них обслуговувати своє авто, шукайте фахівців!!!
  • Сергей на Ford Mondeo MK3 19.12.2016
    Время визита: 16.12.2016
    Отношение ужасное, хамят клиентам, цены космические. Ковыряли машину 3 часа двое человек, поставили диагноз - проблема с проводкой под сидением пассажира \"Форд Мондео MK3 2002 года\" (выбивало на приборке ошибку подключения ремня) После чего мне сообщили что сидение снимать никто сегодня не будет, \"можете приехать через несколько дней\". На следующий день, проблему решил самостоятельно - изучил схему подключения на колодке под сидением, подключил датчик ремня, который после замены сидений забыли подключить мастера (с другого сервиса). И вот вопрос: За какую такую диагностику с меня взяли деньги (и не малые), если не смогли установить суть проблемы, не говоря про то, чтобы устранить неисправность?. Всего один мастер отнесся ко мне по человечески. Исправил проблему с проводкой АБС около заднего колеса и установил проблему с центральным замком, что заняло от силы час времени, спасибо ему большое. Но один мастер - это не весь сервис. Люди ни в коем случае не обращайтесь в этот сервис, вас оставят без денег, без машины и потеряете уйму времени и нервов. Легче найти толкового человека который будет знать как и с какой стороны подойти к машине (а у нас таких немало).