СТО автомайстерня малярОК

СТО автомайстерня малярОК

4.8 89 отзывов

Комфорт с СТО автомайстерня малярОК

Wi-Fi Wi-Fi
Комната ожидания Комната ожидания
Дисконтная программа Дисконтная программа
Гарантия на работы Гарантия на работы
Оплата картой Оплата картой

Описание

Комплексний кузовний ремонт авто! ФАРБУВАННЯ (повне, локальне, окремих елементів), ЗНЯТТЯ БІТУМНИХ ПЛЯМ,РЕМОНТ ФАР, демонтаж та монтаж елементів кузова, , РЕМОНТ БАМПЕРІВ, обвісів будь-якої складності, реставрація пластикових виробів та деталей авто: PC, PP, ABS, PU, PA, PS, PE, PBT та інші, нарощування бракуючих частин, ПОЛІРУВАННЯ АВТО, жестяні роботи, рихтування кузова після ДТП, ПЕРЕДПРОДАЖНА ПІДГОТОВКА авто, консультації. Працюємо високоякісними матеріалами провідних американських, німецьких, голандських та польських фірм: DU PONT, SIКKENS, APP, PPG, 3M, Lezonal,NOVOL,SPEKTRAL... Підбір Автофарб. Для постійних клієнтів діють знижки:)
  • Олексей на Mazda 22.12.2021
    Время визита: Октябрь
    Роботою задоволений на всі 100% Майстри відремонтували та пофарбували поріг та відтворили структурний захист!Окреме дякую за щирість та комунікацію!
  • Юрій на Renault Koleos 16.02.2021
    Время визита: Жовтень 2020, лютий 2021
    Це найкраще СТО з кузовних робіт де мені довелося побувати. До цього мав гіркий досвід на інших СТО з попередньою машиною. Цього разу задався ціллю знайти майстерню з хорошою репутацією, та обов'язко щоб з фотозвітом проведених робіт.Шукав майстерню не через знайомих, а в інтернеті. Знайшов МалярОК. Спершу переживав от так без реальних відгуків від знайомих віддати машину. Та при першій же зустрічі мої сумніви розвіялися. Остап відразу наголосив, що вони фотографують кожний етап робіт, і що я можу навідатися і навіть бути присутнім при роботах. Вперше я звернувся у жовтні 2020 року з фарбуванням заднього крила, усунення корозії завіси багажника, та корозії даху в районі лобового шкла. Робота виконана бездоганно. Ні я, ні моя дружина не бачимо різниці між пофарбованими і заводськими елементами. Робота настільки сподобалася, що я відразу записався на лютий місяць, для усунення глибоких царапин на задньому крилі та задній дверці з іншої сторони. І цього разу робота була виконана чудово. Машину забирав чистесенькою, я не знаю у Львові мийки авто, де так відпуцують машину.  В планах також було привести переднє крило до нормального вигляду, воно було в неглибоких але на досить великій площі вмятинах. Остап дав координати спеціаласта з усунення вмятин, до якого порадив звернутися перш ніж проводити покраску. Та вмятини усунули настільки професійно, що фарбувати не довелося. Велике спасибі Остапу і його команді!
  • Андрій на Toyota 16.02.2021
    Время визита: Січень 2021
    Дуже рекомендую! У хлопців професійний підхід, кожну деталь «відточують» до ідеалу. Якщо є нюанси, дають знати і пропонують варанти їх вирішення. Завжди готові до діалогу) І якість дуже хороша!
  • Виктор на Ford 03.02.2021
    Время визита: Октябрь
    Приехал на сто с этого сайта, менеджер Остап составил на меня очень положительное впечатление.В процессе ремонта всегда держали меня в курсе стадии ремонта, после отдачи авто сияло как новенькое! В разговоре Остап рассказал много интересных истории из опыта и технологии.Сложилось впечатление что ребята работают себе в убыток с таким замечательным подходом.Желаю вам процветания и много положительных клиентов! мой отзыв на 5+, Рекомендую!
  • Юрій на Mitsubishi Lancer X 26.11.2020
    Время визита: жовтень 2020
    Ремонтував автомобіль після ДТП. Приємно вразило адекватне спілкування з клієнтами - підказали хорошого рихтувальника, розказали що і як треба робити і в які терміни. Якісно пофарбували деталі кузова - від нових не відрізнити, все дуже красиво і не дорого! До того ж зробили знижку! Тому всім рекомендую!
  • Vlad на Volvo XC90 26.11.2020
    Время визита: Октябрь 2020
    Звертався в автомайтерню маряр'ОК для ремонту і покраски заднього обвісу та кришки багажника. Додатково замовив полірування всього автотак як було багато царапин. Для мене важливою була якість та дотримання узгоджених термінів виконання робіт. Все виконано якісно та вчасно, враховано всі побажання та хотєлки. Авто Volvo XC90, Америка
  • Володимир на vw 01.11.2020
    Время визита: Липень
    Звернувся до майстерні за відгуками з інтернету!Фарбували у моєму Фольці крило та двері.Хоч ціна не дешева на таке замовлення,та виконаною роботою залишився дуже задоволений,обдирали усю фарбу до металу та фарбували під прибор. Бажаю вам розвитку та хороших клієнтів!
  • Влодко на ford 22.10.2020
    Время визита: 22.10.2020
    Не перший рік обслуговуюсь. РЕКОМЕНДУЮ !!!!!! Серйозний і відповідальний підхід до кожної деталі. Ремонтував задню кришку багажника на FORD FOCUS? фарба підібрана ІДЕАЛЬНО!!!! кутики підігнані ІДЕАЛЬНО!!!! в подарунок навіть фари затонували (P.S. дуже круто!!!!!!!!!)
  • Дмитро на Passat B6 25.09.2020
    Время визита: 20.03.2020
    Рекомендую усім авто майстерню МалярОК!!!! Особливий підхід до кожного клієнта! Відповідальне ставлення до роботи,а головне якість виконання роботи на вищому рівні! Хлопці молодці!!! Успіхів вам і процвітання!! Особлива подяка Остапу за чітку організацію роботи!!! Ну і звичайну Миколі за його добросовісну роботу!
  • Юра на Audi a4 28.07.2020
    Время визита: 24.07.2020
    Це краща автомайстерня Львова Без перебільшення Машину зробили на скільки якісно, що навіть я, знаючи де і що було, не бачу нічого. А це все не зважаючи на дуже складний колір (колір Audi Exclusive) Авто залишив без жодного переживання. Швидкість виконання на висоті. Якщо ви хочете, щоб ваше авто відновили якнайкраще - вам тільки сюди, схожої якості робіт ви більше не знайдете ніде. Особлива подяка Остапу за оперативність, виконані всі побажання (хоча він через це мусив більше мучитись і я навіть не знав, що він так зробить, як я хотіі спершу) і супер професійну роботу.
  • Тарас на Renault Megane 16.07.2020
    Время визита: 15.06.2020
    Звернувся на СТО з ремонтом правих пасажирських дверей та арки та підкрасів не значних сколів на авто. Роботою задоволений на 100%. Остап дуже відповідальний майстер. Всі роботи були виконані в обумовлені терміни. Рекомендую це СТО.
  • Роман на Mitsubishi Lancer 9 12.07.2020
    Время визита: 24.06.2020
    Звернувся з проблемою корозії задніх арок. Поспілкувавшись з Остапом обрали найбільш оптимальний підхід до ремонту відштовхуючись від того, що авто продавати не збираюсь. Також він допоміг з пошуком майстрів для виконання зварювальних робіт і підбору автоемалі, до яких я і звернувся. На все про все (пошук ремонтних вставок, підбір автоемалі, кузовні та малярні роботи) пішло близько двох тижнів часу. Кінцевим результатом дуже задоволений. Окрема подяка за індивідуальний підхід!
  • Андрей на Hyndai 10.07.2020
    Время визита: 10.07.2020
    Отличная работа, отдельное спасибо Остапу. Делали реконструкцию дверной ручки и полировку двери.
  • Назар на Шкода А5 10.07.2020
    Время визита: 21 червня 2020
    Усім привіт)) Рекомендую СТО"МалярОК" Хочу подякувати Остапа та Андрію за якісно виконану роботу. Підхід до клієнта на вищому рівні все пояснять порадять як краще, підхід до самого авто на найвищому рівні постійний контакт та фото супровід виконання роботи. Всім дуже задоволений! Ціна, схоже, не менша, ніж в інших майстернях, але тут не мав неприємних надбавок під кінець, а, натомість, отримав гарний сервіс і якість за адиквану ціну😄😀😀
  • Назар на Шкода А5 10.07.2020
    Время визита: 21.06.2020
    Усім привіт)) Рекомендую СТО"МалярОК" Хочу подякувати Остапа та Андрію за якісно виконану роботу. Підхід до клієнта на вищому рівні все пояснять порадять як краще, підхід до самого авто на найвищому рівні постійний контакт та фото супровід виконання роботи. Всім дуже задоволений! Ціна, схоже, не менша, ніж в інших майстернях, але тут не мав неприємних надбавок під кінець, а, натомість, отримав гарний сервіс і якість!
  • Назар на Шкода А5 10.07.2020
    Время визита: 21.06.2020
    Усім привіт)) Рекомендую СТО"МалярОК" Хочу подякувати Остапа та Андрію за якісно виконану роботу. Підхід до клієнта на вищому рівні все пояснять порадять як краще, підхід до самого авто на найвищому рівні постійний контакт та фото супровід виконання роботи. Всім дуже задоволений! Ціна, схоже, не менша, ніж в інших майстернях, але тут не мав неприємних надбавок під кінець, а, натомість, отримав гарний сервіс і якість!
  • Галина на Mitsubishi Colt 05.06.2020
    Время визита: червень 2020
    якість виконаної роботи понад всі очікування, відношення до клієнта на самому високому рівні.Терпляче віднеслись до всіх моїх забаганок, чітко визначенні терміни роботи. Тільки позитивні емоціі від співпраці, рекомендую майстерню на всі 100%.
  • Ivan R на VW Golf 6 02.06.2020
    Время визита: весна 2020
    Це якраз те СТО, яке можна рекомендувати і ти будеш впевнений, що вони не підведуть. Якісна професійна і акуратна робота, гарний підхід до клієнтів. Також дуже подобається, що хід робіт по кожному автомобілі можна побачити на фото в їхній групі на ФБ.
  • Сергій на Шкода Октавія 10.05.2020
    Время визита: 4 травня 2020
    Задзвонив в грудню 19 року сказали ми не робим зимою антикорозійку задзвоніть в березні,задзвонив в березні сказали черга задзвоніть в травні.Задзвонив в травні опять бла-бла карантин,черга задзвоніть в кінці червня корочи футболять.Задзвонив на інший сервіс приїхав подивились домовились і зробили за тиждень.
  • Арсен на Астра j 02.05.2020
    Время визита: 27.04.20
    Власник авто опель астра j. У період 27.04-30.04.20 р. проводилися роботи з фарбування заднього обвісу мого авто. Якість виконаної роботи з підбору фарби та самого фарбування дуже добра. Сподобалась комунікабельність та культура спілкування працівників даного СТО, що на мою думку повинно бути прикладом для всіх інших СТО. Вартість виконаної роботи відповідала заявленій сумі , яка була зазначена перед початком виконання робіт, що є неменш важливо. Загалом роботою задоволений та рекомендую дане СТО