СТО Бош Авто Сервіс Формула

СТО Бош Авто Сервіс Формула

2.2 6 отзывов

Описание

Пропонуємо:
* діагностику і ремонт автоматичних та механічних коробок передач
* зняття, дефектування і установка АКПП;
* ремонт гідротрансформатора;
* ремонт гідроблока АКПП;
* діагностика та ремонт електронних систем керування АКПП;
* консультація спеціаліста та проведення супутніх робіт;
* діагностику та ремонт коробок передач вантажних авто;
* повну заміну масла в АКПП з промивкою;
* запчастини для коробок передач;
* технічне обслуговування та ремонт легкового та вантажного транспорту;
* комп'ютерну діагностику та ремонт електронних блоків керування;
* чистку форсунок і паливної системи;
* діагностику ходової, заміну масла;
* ремонт двигунів, підвіски, заміна пасків ГРМ, заміна масла;
* повну заміну антифризу (тосолу) з промивкою системи охолодження;
* ремонт гальмівної системи та ABS;
* страхування

T.I.R-сервіс - ремонт вантажного транспорту:
- діагностика та ремонт двигунів
- ремонт ходової
- ремонт гальмівної системи
- ремонт пневмосистеми
- продаж запчастин, масел, фільтрів та автохімії
- експрес заміна масла (вакуумний відбір)
- страхування

Запрошуємо до нас: з понеділка до суботи 8:00 - 18:00.
  • Микола на Форд мондео 25.08.2021
    Время визита: 25 серпня 2021р.
    Чудовий сервіс з великою парковкою, фаховими експертами, діагностикою, можливістю отримати деталі під замовлення в найкоротші терміни. Всі ремонтні роботи виконуються якісно та швидко. Надзвичайно приємні та людяні працівники. Є непогані скидки на обслуговування. Однозначно найкраще СТО в регіоні!
  • Володимир на Фіат Дукато 23.04.2021
    Время визита: 14.04.21р
    Повне гавно. Сервіс гавнячий. Відношення хамське,ціни космічні. Робив діагностику і ремонт форсунки,так виявилось що вони форсунок не ремонтують,а знімають і передають в Володимир Волинський. Після їхнього ремонту нічого не змінилось. Сказали що є гарантія, коли я приїхав вже гарантії немає. Козлячий сервіс. НЕРЕКОМЕНДУЮ ЙОГО . Як його ще не спалили!!!
  • Галина на Toyota 26.03.2021
    Время визита: Весна 2021
    Жахливий сервіс, довелось їздити 4 рази з іншого міста. Електрик не зміг нормально встановити сигналізацію, брешуть що так і має бути. Після встановлення перестала працювати кнопка центрального замка в салоні, не змогли зремонтувати.
  • Михаил на Шкода 25.12.2017
    Время визита: 23.08.17 по 24.11.17
    Я не знаю кто вообще ремонтирует на этом сервисе машину ? Как его не спалили . Не советую. Если цените своё время и деньги
  • Славік на мерседес 14.12.2017
    Время визита: 01.12.2017
    кому необхідна комп"ютерна діагностика -їдьте по далі від даної "кантори"---це просто жах, знань по комп"ютерній діагностиці в працівників не більше ніж в звичайного користувача пк,толком пояснити нічого не можуть а бабло бриють як має бути .Не рекомендую
  • Володимир на Пассат Б5 02.06.2017
    Время визита: 29.05.2017р
    Поскільки появились посторонні звуки в області підвіски,вирішив перевірити стан авто на СТО Бош формула,а заодно і поміняти фільтри і масло.Якщо з заміною масла працівники формули справились десь приблизно за півтори години,то з заміною тормозних колодок і направляючих втулок правого переднього колеса,не вистачило б і два дні,якби не в ситуацію не втрутився керуючий . 29.05. потрібних запчастин не виявилось,тому мене записали на 31.05 на 9.00. і вже приблизно через дві години до мене зателефонували і сказали,що прийшли колодки,одна з яких бракована,поскільки мені терміново був потрібен автомобіль,я згодився,щоб замість бракованої поставили одну із моїх,яка менш зношена,після цього знову мені зателефонували і сказали,що потрібно міняти якийсь ремкомплект і я погодився,але його на СТО не виявилось і машина залишилась ще на день і тільки після того як я прийшов після обіду і попросив,щоб мені віддали авто і я відремонтую на іншій СТО,мені сказали,що не можуть віддати не поремонтоване,а ремонтувати нічим,бо запчастини ще не прийшли.Я зателефонував до керуючого і після його дзвінка сказали що я зможу забрати авто в кінці робочого дня.Ціна такої заміни 2150грн.і зіпсований настрій.