СТО S-LINE

Описание

Понеділок-п’ятниця: 9.00-19.00

Субота: 9.00-15.00

Неділя: вихідний

(097) 962 85 80

Сервісний центр S-LINE пропонує широкий пакет послуг сервісного обслуговування та мийки автомобілів.

Для Вас працює команда професіоналів, які кваліфіковано проводять діагностику та ремонт Вашого автомобіля з використанням сучасного технологічного обладнання, яке повністю відповідає всім стандартам та вимогам!

Для зручності клієнтів поруч працює магазин автозапчастин, в якому кожен охочий може отримати фахову консультацію з підбору необхідних запчастин та розхідних матеріалів.

До Ваших послуг:

- Діагностика та ремонт ходової частини

- Проточка гальмівних дисків

- Шиномонтаж та балансування коліс

- Регулювання світла фар

- Регулювання кутів розвалу-сходження коліс

- Заміна оливи та робочих рідин

- Заміна ремнів ГРМ і навісного обладнання

- Ремонт гальмівної системи

- Регламентне технічне обслуговування (планове ТО)

- Заміна комплекту зчеплення КПП

- Заміна помп водяного охолодження

- Слюсарно - зварювальні роботи

- Заміна генераторних муфт

- Заміна кермових рейок і валів

Ми гарантуємо високу якість ремонту, оптимальні ціни і відповідальність за виконану роботу!

Наша репутація для нас важлива - тому нас рекомендують друзям!



До відома КЛІЄНТІВ АВТОСЕРВІСУ!

* Діє попередній запис на послуги автосервісу та мийки

**Задля покращення якості обслуговування на нашому СТО проводиться телефонне опитування клієнтів на предмет того, чи була вирішена проблема, з якою Ви до нас зверталися.

Персональні дані про Вас та Ваш автомобіль використовуються виключно для планування візитів та подальшого підтримання діалогу.

Спілкування з кожним клієнтом протікає в атмосфері дружелюбності та поваги.

У випадку, якщо ви не бажаєте брати участь в опитуванні – прохання повідомляти про це менеджера СТО.
  • Олена на Хонда 29.07.2021
    Время визита: Червень 2021
    Двічі дзвонили, просили перерахувати актуальну ціну замовлення, почати роботи. Менеджери вперто ігнорують.
  • Іван на мазда 05.01.2021
    Время визита: 21.12.2020
    Нічого в наявності немає завжди все під заказ, складається враження що ти прийшов на краківський і продавець біжить у другий павільон тобі за штанами бо в нього потрібного розміру немає. Ціни як у всіх, але чув від знайомого краще не користуватись послугами їхнього сервісу.
  • Мирослав на hundai 05.01.2021
    Время визита: не памятаю
    Купили в них амортизатори, по рекомендації продавця взяли дорощі, після заміни минуло 12 днів один з амортизаторів почав стукати, подзвонили виявилось, що ніякої гарантії немає так, як заміна проводилась не в них. Я людина не багата, але прийшлось знову вийняти 1600 кровних + заміна на нові. Нерекомендую цю "кантору" так як торгують неякісними запчастинами + 0 гарантії.
  • Євген на мазда 19.05.2020
    Время визита: 15.05.2020
    Приїхав на заміну масла та фільтрів, окрім того, зробили діагностику ходової ! Після діагностики сказали, що потрібно міняти передні гальмівні диски і колодки , сайлентблоки майже всі, опору двигуна . Ок, я погодився і придбав всі запчастини в їхньому магазині. Однак після ремонту ходової майстр за моїм проханням повернув мені всі мої зношені запчастини з автомобіля! Коли я приїхав додому вирішив оглянути старі запчастини. Після чого виявилось що всі сайлентблоки в доброму стані без дефектів, а опора двигуна ідеальна! За ці запчастини і за їх заміну заплатив немалу суму грошей! Але гроші грошима, шкода оригінальних запчастин(((( Нові китайські сайлентблоки довго не послужать((( Корочє розвод на рівному місці!!! Ворогу не пораджу там обслуговуватись!!!
  • Віктор на Лексус 19.10.2018
    Время визита: Серпень 2018
    Жахливе, некваліфіковане обслуговування! Їхні фахівці широкого профілю шляхом заміни всіх елементів агрегату, за кошти замовника, визначають проблему. І при чому не з першого разу, мені повезло після третього візиту вирішити свою проблему. Якщо плануєте поїздку на обслуговування до С лайну, раджу взяти з собою значно більшу ніж попередньо домовлялись, так як їхні спеціалісти поки відкрутять зось одне поламають інше і скажуть, що це була необхідність. І знову ж таки все за ваші гроші. Але найкраща з перелічених послуг цього СТО це геометрія. Якщо хочете в короткі терміни позбутись хорошої гуми або зробити Вашу подорож останньою завітайте до них. Після геометрії я за 2 тис. км по трасі знищив резину і щастя що живий лишився, до біди бракувало буквально пару км. Висновок в мене один, якщо вирішили зекономити на офіційному СТО, то ці гроші Ви залишите в них ще й з ризиком для життя.
  • Дмитрий на Kia Koup 06.02.2016
    Время визита: 6 февраля 2016
    Менял тормозную жидкость, делал диагностику ходовой. После диагностики посоветовали заменить стойку (на официальном сервисе проблему не увидели). Сделали все очень быстро и по адекватной цене. Большой плюс, что можно сразу у них купить запчасти! Остался очень доволен их сервисом, в последующем буду снова обращаться к ним! Рекомендую
  • Тарас на Volkswagen Caddy 26.05.2014
    Время визита: Весна 2014р.
    відчувається високий досвід працівників і навіть якщо щось їм невідоме, то так і кажуть, що не спеціалісти в даному питанні, а не так як часто буває починають накручувати ціну заміною всього агрегату, бо так легше. Окрім того чудова ціна і швидкодія.
  • Андрій на Мазда CX-7 18.03.2014
    Время визита: 17.03/2014
    Заїхали на заміну масла та фільтрів, окрім того, зробили діагностику ходової і поміняли лямбда-зонд. Плюс в тому, що не треба їздити по місту й шукати запчастини - все на місці. В котрий раз переконались, що працівники роблять все, що від них можливо, для задоволення клієнтів. Хлопці - молодці.
  • Ігор на Toyota 19.12.2012
    Время визита: зима 2012
    Оперативно. Відповідально. Я залишився задоволеним від ослуговування