СТО Ремонт карданних валів

СТО Ремонт карданних валів

4.4 11 отзывов

Описание

Системна діагностика карданних валів.
Динамічне балансування карданного вала.
Заміна хрестовин, підвісних опор.
Продовження, вкорочення карданного вала.
Заміна, реставрація вилок, фланців, шліцевих пар.
Відновлення посадочних поверхонь для підшипників хрестовин і підвісних опор.
Оптимізація зарубіжних шарнірів під відчизняні карданні механізми.
Виготовлення карданного вала по замовленню.
  • Олег на Nissan Patrol 27.04.2022
    Время визита: Осінь 2021
    Осінню виготовили передній кардан з нуля, під замовлення, так як машина ліфтована, була проблема в кардані. Відкатав два сезони, там де немає доріг.. надали гарантію на один рік! Роботою задоволений, сміло рекомендую.
  • Назар на Mercedes vito 04.03.2020
    Время визита: 2 березня 2020
    Міняли хрестовину, зробили добре, вібрації немає, я задоволений, можете сміло до них їхати.
  • Сергій на ZX ADMIRAL 4/4 19.02.2020
    Время визита: ОСІНЬ 2019
    Виникла велика проблема із переднім карданним валом.Велика проблема була із Хрестовинами адже новий вал у Києві його ціна 350 у.о.На цьому СТО механіки все зробили на багато дешевше.Головне якісно це при тому що я до них звертаюся в друге адже перший раз звертався два роки тому із заднім Карданним валом і теж як не дивно все зроблено було просто відмінно і якісно.Тому якщо буде ще якась проблема із Карданним валом буду звертатися тільки в це СТО.Звертався до Василя.
  • Артур на VW toureg 30.05.2019
    Время визита: 20 травня 2019
    Була проблема з карданом, але не зразу виявив її. Значить так, при швидкості від 60 і дальше була вібрація, або можна сказати гул. Їздив на сервіс,там зразу цілий консіліум зібрали))зробили розумний вид і сказали що проблема може бути в акпп, редукторі або в приводах. Короче толком нічого не зрозуміло..З чим приїхав з тим поїхав..Потім я поїхав до гаражних "умільців".. молодий хлопчина піднявши машину на підйомник через 15 хв сказав що проблема в підвісному підшипнику..мол болячка їх, ну да ладно, робим..зняли кардан, а він оказується одноразовий.. дивлюсь ціну на новий, зразу кинуло в мокрий піт, короче космос.. Вийшов на цих майстрів через колегу, він там робив кардан на свого sprintera. Подзвонив, сказали привози.. Не знаю як, але зробили, гул пропав, проїхав не багато, але тьфу-тьфу все нормально.. Може комусь пригодиться мій опит) Всім добра і миру...
  • Анрій. Ступак. на ЗІЛ 07.07.2018
    Время визита: Весною2018
    Я маю грузовик ЗІЛ з видовженою рамою. І ось три місяці тому в авто обірвало кардан . Такої довжини кардана купити неможливо , де я тільки не звертався, все марно. Мені на ТІР сервісі порадили звернутися до цього майстра,щоб виготовити новий кардан. Приїхав я до майстра розповів свою проблему,він а свою чергу пообіцяв виготовити кардан через тиждень. Кардан я отримав в встановлений термін, та із гарантією,що немаловажно .Мені це дуже сподобалось, адже все обійшлось без проблем. На автомобілі вже кардан прокрутив більше чотирьох тисяч кілометрів,зауважень зовсім немає. Рекомендую всім бажаючим. Андрій.Почаїв.
  • Артем Зозулько на Mercedes sprinter 316 21.12.2017
    Время визита: 15 грудня 2017
    Замінив мені хрестовину до мого спрінтера майстер Загоруйко(хай йому не ладно буде) з гаражів що на кар'єрі‘‘. На слідуючий день мав рейс до Польщі в м.Szczyrk. Коли на Львівські трасі розігнав буса то почалась вібрація . А вже доїхав до Озерної, то змушений був висадити пасажирів на зупинці - дальше їхати ніяк не можливо...... короче атас. Добрі люди дали телефон до майстра по ремонту карданів. Якось я доїхав помалу до цього майстра. Тоді зняли кардан і .....через 2,5години поставили на буса. Я не впізнав своє авто, все зробили на вищому рівні, та ще з гарантією. Я дуже задоволений роботою , вже проїхав більше 50 тисяч, все нормально. Мащу хресовину спеціальною смазкою що порекомендував майстер кожні 10тисяч км. Отак я попав на нехилі гроші...Висновок: не ведіться на майстрів кулібінів що на гаражах, в них що не спитай вони "ми все ремонтуєм" Всім рекомендую того майстра, всьо чотко.. Артем Зозулько . Тернопіль.
  • Олексій на vw toureg 08.08.2017
    Время визита: 5 серпня
    В мене була проблема з підвісною опорою в кардані. Всі говорили що кардан одноразовий і що опора не міняється. Але на щастя знайшов таких майстрів в яких замінив. Вже прокатав 30 тис/км, політ нормальний, рекомендую.
  • Микола на Москвич иж 412 31.05.2017
    Время визита: 31 травня
    Приїхав я до них з карданом, пів дня шукав яму щоб його здоймити,бо вони не скидають... подивились, помацали, короче не захотіли братись за нього..як вони можуть іномарки ремонтувавти як вони в москвічовському кардані не розуміються... Проблему рішив на гаражах Автолюбитель 2 шо на кар'єрі,а їх не рекомендую.
  • Юля на Lexus RX350 19.01.2017
    Время визита: 17 січня 2017
    Ремонтувала там кардан, зробили все якісно і швидко, майстер все пояснив,показав... Єдиний мінус, це те що вони не знімають з машини кардан..
  • Юрій на Mercedes sprinter 09.03.2014
    Время визита: 7 березня
    Обратился к ребятам со своей проблемой. Работу выполнили качественно, в срок...Рекомендую
  • Віталій на mercedes vito 116 cdi 4x4 12.02.2014
    Время визита: 11 лютого 2013
    В мене був прикрий випадок з карданом, вийшли з ладу дві хрестовини.. вібрація така,що в машині все дребезжало , особливо при швидкості від 60 до 80 км\год...знайшов в Київі майстрів на сервісі...там все зробили,замінили... Вібрація зменшилась)) казалось чудо,,, через 1000 кілометрів найкрився підвісний підшипник..почались сильні удари.. друг порекомендував звернутись сюди.. відремонтували кардан, вібрація зникла зовсім..вже проїхав 60 тис ...довольний як слон..