СТО БОШ Авто Сервіс

Описание

Ми пропонуємо послуги з ремонту та комплексного обслуговування всіх марок автомобілів з використанням найсучаснішого обладнання:
- заміна технічних рідин та фільтруючих елементів;
- заміна ременя ГРМ;
- промивка інжектора, форсунок;
- ремонт підвіски автомобіля;
- заміна гальмівних колодок, проточка гальмівних дисків;
- регулювання розвалу-сходження;
- комп'ютерна діагностика електронних блоків управління;
- перевірка та регулювання кута встановлення світла фар;
- заправка кондиціонерів.
  • Руслан на Опель Комбо 17.06.2015
    Время визита: 18.04.15
    У меня другая ситуация. Где то месяцев 2 назад решил поремонтировать свой опель на гараже. Вообщем поремонтировали на славу - машина через 4 дня на поломке. Знакомый порекомендовал заехать на БОШ возле МРЕО. Немного боялся официального сервиса, но машина нужна рабочей, эксперементы особо на других гаражах ставить не хотелось. так что решил заехать на Пухова - машинку сделали, все отлично, бегает. Спасибо за работу.
  • Дмитро на Міцубісі Аутлендер 09.06.2015
    Время визита: травень 2015
    Ремонтував своє авто ( заміна втулок стабілізатора , ричагів ) .Хлопці , молодці, сказали , що непотрібно міняти ричаг в сборі ( вартість біля 2000 грн. , а порадили просто приварити салінблок , економія не мала , дякую за чесне відношення до клієнта . Особлива подяка майстру прийм- Андрію.
  • Сергій на Volkswagen Pointer 28.05.2015
    Время визита: 21.05.2015
    Вік-Експо (сервіс Volkswagen) на Пухова, 85 дуже "ЯКІСНО" робить 3D розвал сходження. Майстер, крім того що не чує, має ще руки, що ростуть із за.... КРАЩЕ В РІВНОМУ ПОШУКАТИ ДРУГИЙ СЕРВІС!!! Мало того, що гроші за любі роботи беруть не малі, то роблять їх як небуть. Мені на розвалі повикручували накінечники поперечних рульових тяг у крайнє положення за ходом різьби. Так і затянули. Як би вчасно не помітив, думаю без ремонту не обійшлось би. ВЕЛИКА ПОДЯКА МАЙСТРУ ПРИЙМАЛЬНИКУ - фамілія ПІДОРИЧ. ЯКА ФАМІЛІЯ - ТАКИЙ І СЕРВІС.