СТО Бош Авто Сервис "МЛ СЕРВИС"

СТО Бош Авто Сервис "МЛ СЕРВИС"

2.4 9 отзывов

Описание

Авторизованная СТО
Услуги:
Комплексный набор услуг Бош Авто Сервис :
* инспектирование и замена масла
* техническое обслуживание (ТО) и ремонт
* электрика/электронные системы
* зажигание
* система бензинового впрыска
* система дизельного впрыска
* обслуживание тормозной системы
* шины, колёса, диски
* автомобильные мультимедиа
* заправка кондиционеров
* системы отопления
* все марки и все модели.
  • Володимир на Renault 24.03.2019
    Время визита: Березень 2019
    Приїжджаєш до них з проблемою,що двигун погано запускається. Там кажуть, що може бути проблема з форсунками. Питають, - перевіряти форсунки? Відповідаєш, - перевіряйте, я хочу знати причину проблеми. Вони потім кажуть - ваші форсунки погані, а за діагностику з вас 1200 грн. І ніяких результатів (протоколу) тестування форсунок вам не дадуть - ні про тиск, ні про кількість поданого палива, ні про обратку і т. п. Навіть не знаєш, чи взагалі знімали форсунки і ставили їх на стенд, чи ні. Нікому не рекомендую цих аферистів.
  • коля на polo 06.11.2017
    Время визита: 06.11.2017
    В очередной раз ремонтировал машину. Немного дороговато, но оперативно, вежливое обращение. Аккуратно обращаются с машиной. Разрешают находится во время ремонта возле машины. Для меня это важно - можно наблюдать за стилем работы.
  • Сергей на Логан 30.10.2017
    Время визита: 30.10.2017
    Позвонил, спросил, есть ли на сегодня время поменять покрышки. Мне в грубой форме ответили, что не занимаются таким, хотя здесь на сайте написано что таки занимаются. Не сервис - кошмар.
  • Алекс на мерседес 28.08.2017
    Время визита: 20.08.17
    Руководство СТО - алчные вруны, готовы втюхать что попало, лишь бы срубить балла! За свою работу гарантию не дают . Не порядочные люди. Не рекомендую!
  • Николай на MercedesBenz 05.12.2016
    Время визита: 28.11.2016
    Не знаю может мне так повезло или они так реально работают. Проблема в том что диагностика (типа) этого не видит но мастер указал на проблему и подметил что кроме этого нечего быть не может, произвели замену но проблема осталась и тут (типа) окончание рабочего дня через час и у мастера пропадает желание искать проблему и сказав что он всьоравно якобы не успеет отказывается вапще что то делать, женщина на заказах на меня накричала мол кто эво знает что делать.... давайте платите и валите(типа)
    Ответ 06.12.2016
    Спасибо за отзыв,для нас важно Ваше мнение. С уважением "М.Л. сервис"
  • Вадим на VW 14.03.2016
    Время визита: березень 2016
    Доволі точно діагностують проблеми та пропонують шляхи вирішення. Працюють оперативно - надовго в майстерні машина не затирмується. Запчастини самі підбирають. Можна карткою розраховуватися, а не лише готівкою. Втім, дещо дорогувато, порівняно з іншими майстернями. Якщо є можливість, то вигідніше замовити потрібні деталі зазделегідь десь де дешевше.
  • Время визита: март 2015
    Совершенно не разбираются в автомобильной терминологии, Списывают свои проблемы на других, отказываются нести ответственность и взятые на себя обязательства.
  • Коля на Polo 04.02.2015
    Время визита: Сентябрь 2014
    Внимательные мастера. Была проблема-датчик показывал утечку воздуха. Никто не хотел найти причину.Говорили: нужно менять датчик. А на этом СТО не полинились. Выяснили, что необходима замена сапуна. Один минус. Сравнительно дорого.
  • Андрій 22.02.2014
    Время визита: 22 лютого 2014
    ВЛАСНИКИ ВОSCH SERVICE В МАМАЇВЦЯХ Є ЛЮДИ ЧЕСНІ, ЛЮДЯНІ, ЩИРІ, КОМПЕТЕНТНІ В СВОЇЙ РОБОТІ!ЗНАХОДЯТЬ МОЖЛИВОСТІ ФІНАНСУВАТИ МІСЦЕВУ БАСКЕТБОЛЬНУ КОМАНДУ ДІВЧАТ, І ПО ВІДНОШЕНЮ ДО ПРАЦІВНИКІВ І КЛІЄНТІВ Є ЧЕСНІ ЩЕ РАЗ ПОВТОРЮЮ! Я ЯК КОЛИШНІЙ ПРАЦІВНИК BOSCH SERVICE В ЧЕРНІВЦЯХ РАДЖУ ПО МОЖЛИВОСТІ ЇХАТИ НА ДІАГНОСТИКУ В МАМАЇВЦІ ОСКІЛЬКИ ВЛАСНИКИ В ЧЕРНІВЦЯХ НЕ ЧЕСНО ПОВОДЯТЬСЯ ІЗ ПРАЦІВНИКАМИ СВОЇМИ І КЛІЄНТАМИ!АЛЕ МОЇ КОЛИШНІ СПІВРОБІТНИКИ ЗВІДТИ ДІМА, АНДРІЙ, ТОЛЯ І ЮРА Є ДОСИТЬ ТОЛКОВІ ЗНАЮЧІ СВОЄЇ СПРАВИ ХЛОПЦІ! А ВЛАСНИК ВOSCH SERVICE В ЧЕРНІВЦЯХ НЕ МУЖИК В ПОВНОМУ РОЗУМІННІ ЦЬОГО СЛОВА...ВІН ЗІ МНОЮ ЯК ІЗ ПРАЦІВНИКОМ НЕ РОЗРАХУВАВСЯ ЗА МІСЯЦЬ РОБОТИ КОЛИ Я ПРАЦЮВАВ ЯК ПОМІЧНИК ДІАГНОСТИСТА!НЕХАЙ ТІ ГРОШІ ЩО МАВ ЗІ МНОЮ РОЗРАХУВАТИСЬ ПОТРАТИТЬ СОБІ НА ЛІКУВАННЯ ВІД ЖАДНОСТІ І СКНИРОСТІ!!!!!! НАРОД БАЖАЮ ЩОБ В НОВОМУ РОЦІ ВАШІ МАШИНИ ПО-МЕНЬШЕ ЛАМАЛИСЬ...А ЯКЩО І ТРАПИТЬСЯ ПОЛОМКА ТО ЇДЬТЕ КРАЩЕ В МАМАЇВЦІ-ЦЕ БУДЕ КРАЩЕ ДЛЯ ВАШОЇ МАШИНИ І БУКОВИНИ ВЦІЛОМУ!!!