СТО Autoclimat

Описание

Наше підприємство працює на ринку більше 10 років. Надаємо різноманітні послуги по ремонту та сервісному обслуговуванню автомобільних систем кондиціонування на Західній Україні. Являємось дистриб`ютором виробника компресорів Sanden в Україні. У нас працюють висококваліфіковані працівники, які здійснюють професійне обслуговування та ремонт автокондиціонерів. Надають консультації з питань експлуатації кондиціонерів. Колектив \\\\\\\"Автоклімату\\\\\\\" цінує час і кошти клієнтів, тому ми працюємо оперативно та надійно. Підприємство здійснює: Ремонтно-відновлювальні роботи: -Алюмінієвих трубопроводів-Радіаторів -Різьбових з`єднань -Наконечників -Сервісних портів -Шлангів АС -Компресорів АС -Заміна підшипників компресора АС -Відновлення шківів компресора АС -Відновлення електромагнітних котушок компресора АС -Заміна фільтрів салону -Промивка системи кондиціонера -Антибактеріальна обробка системи кондиціонера -Заміна комплектуючих АС Продаж:-Запасних частин -Компресорів АС (нових та б/в) -Розхідних матеріалів -Обладнання -ІнструментуМи забезпечуємо наших клієнтів широким асортиментом сучасної, надійної та якісної продукції відомих світових виробників.На наших складах в наявності запасні частини до більшості компресорів АС та різні комплектуючі до кондиціонерів.
  • Назар на Mercedes 01.04.2021
    Время визита: 03.2021
    Привітний персонал, все чітко пояснили, що можуть зробити, а з чим можна почекати. І ціна була дуже приємною, не викачують грошей з клієнтів просто так!
  • Olesia на Toyota 01.04.2021
    Время визита: 1.04.2021
    Однозначно найкращий сервіс у Львові, з найдоступнішими цінами !!! Все швидко і професійно зробили. Дуже рекомендую)
  • Вадим на Mercedes 04.08.2020
    Время визита: 29.06.2020
    Це просто конвеєр !!! Вибачте для лохів за яких вони вас вважають!!! З вашого авто просто зтягнуть ваш фріон а потім його ж і вам заправлять ,тільки потрібно вам буде за нього заплатити!!! Замість того щоб просто дозаправити! У них поняття дозаправити пару грам фріону НЕ ІСНУЄ!!! ПОСТІЙНО НЕ ДОЗАПРАВЛЯЮТЬ ПОВНУ МАСУ СКІЛЬКИ МАЄ БУТИ !!! А ЦЕ ДУЖЕ ШКІДЛИВО ДЛЯ КОМПРЕСОРА ! ЦЕ ТАК РОБИТЬСЯ ЩОБ ВИ БУЛИ ПОСТІЙНИМ КЛІЄНТОМ ! Я 4 роки їздив і 4 роки мене розводили добавляли барвник в фріон і розказували мені що у мене в системі є десь дзюра тому фріон втікає! Вирішив поїхати до хороших порядних спеці які мені пояснили :якщо є витік в системі то фріон втече за пару секунд! А причина була проста. ПРОСТО ПОСТІЙНО НЕ ДОЗАПРАВЛЯЛИ ПОВНОЇ МАСИ ФРІОНУ І КОНДИЦІОНЕР ПОГАНО ПРАЦЮВАВ ! Зараз питання відпало з постійною так би мовити " дозаправкою"! Раджу всім вам хто там обслуговується якщо не хочете вгробити свій компресор -шукайте іншу порядну кантору!
  • Олександр на Фольксваген 11.12.2019
    Время визита: 10.12.2019
    Доброго дня.Вчора був на станції не гріла пєчка.Приїхав в обід без запису і хлопці за 15 хвилин знайшли причину і все зробили...Я задоволений.Персонал привітний!!!!
  • Микола на Audi 23.06.2019
    Время визита: 13.06
    Ця кантора жах !!! Записатись не можливо !!!!! Сервіс дуже поганий !!!!!!
  • Олександр 05.06.2019
    Не реально додзвонитись, записатись!!!! Кантора живе сама по собі!
  • Андрій на Октавія А5 25.04.2018
    Время визита: 24.04.2018
    Не рекомендую цей сервіс. Там конвеєр заправки, 5 хв - 600 грн., давай наступний. Пропускає пробка - заміна радіатора. Кажу, може відкрутити пробку (машина Октавія А5 - там часто така проблема) - каже попробуй відкрутити сам. А вона в 2 секунди відкручується. На Луганській під мостом нормальні хлопці - зразу сказали, яка проблема, резинку на тій пробці поміняли за 30 грн., задули фреоном, по моїх підрахунках з рекомендацій Шевченка 311 зекономив 100 дол. мінімум.
  • Андрій на Рено Меган 13.11.2017
    Время визита: 22.07.2017
    Ремонтував кондиціонер в літку. Швидко найшли місце утечки фреону, устранили запаявши трубку та дали гарантію на пайку. Заправили кондиціонер і все відмінно працює. Роботою задоволений, швидко, якісно та не дорого! Рекомендую професіоналів в своїй справі!
  • Клієнт 28.06.2017
    Время визита: Летом 2017
    Може хлопці в чомусь і професіонали, але не сказав би що привітні. Той що мені заправляв - взагалі кожне слово витягувати треба було. А повною діагностикою і не пахло: нашвидкоруч поміряли тиск у системі кондиціонера, залили фарбу. А датчики тиску? Відразу почали заливати фріон... Компресор не запустився. Сказали треба до електрика звернутися, хоча самі стверджують, що ремонтують. А гроші за заправку взяли, хоча цього перевірити через несправність кондиціонера не вдастся.
  • Назарий на VW Caddy 07.08.2015
    Время визита: 06/08/2015
    Був у них на сервісі 06.08.2015 VW Caddy. Хлопці привітні. Був неприємний запах в салоні від кондиціонера, слабо дув холодним повітрям. Роботою дуже задоволений, перевірили тиск в системі (фреоном не заправляли, оскільки за їхніми словами цього робити не потрібно мені було), зробили антибацильну обробку, замінили фільтр салону і порадили промити на мойці радіатор. Все зробив по рекомендації. Запах в салоні пропав, швидше салон почав охолоджуватись. За роботу і пораду взяли на стільки дешево, що я навіть на таке не сподівався )))) . Дуже Вам дякую (і від імені червоного Каддіка ))) ). Всім рекомендую. Мій e-mail: [email protected]
  • Ігор на Опель АстраG 26.03.2012
    Время визита: 23.03.2012
    Хлопці професіонали! Порекомендував їх мені мій друг, якому вони паяли радіатор,то він був довольний, що якісно та швико все зробили.А у мене був заклинивший підшипник на компресорі і як виявилось що згорів магніт. То вони розкомплектували компресор, замінили те що згоріло та замінили підшипник.В них великий склад запчастин.Роботою задоволений на всі 100%,оперативно та недорого.
    Ответ 27.03.2012
    Дякуємо.