СТО Expert

Комфорт с СТО Expert

Wi-Fi Wi-Fi
Комната ожидания Комната ожидания
Продажа автозапчастей Продажа автозапчастей
Оплата картой Оплата картой

Описание

Якісний ремонт авто будь-якої складності, різні види робіт, великий досвід роботи, широкий асортимент послуг:
-Ремонт двигунів
-Автозапчастини в асортименті
-Зварювальні роботи
-Комп'ютерна діагностика
-Розвал-сходження
-Заміна щеплення
-Ремонт ходової частини
-Ремонт тормозної системи
-Ремонт вихлопної системи
-Заміна мастил,фільтрів та технічних рідин
Також інші види робіт
Зручне розташування в центрі міста, біля ТРЦ "Бастилія " вул. Пирогова 33а
  • ярослав 03.04.2024
    Время визита: 6 грудня 2023
    Доброго дня, записався до них по помилці в авто, на заміну грм (цеп) гольф 5 1.4 tsi, одразу все добре розмовляли все сподобалось кажуть що 1 день і все замінять! пішов я на автобус ( я іншого міста=70км) тільки почав їхати, дзвонять ой знаєте робота буде коштувати не 4тисячі, а 7 тисяч, ну думаю що вже зробити останій автобус, ну я і поїхав, прошло не один день а пару днів, все можете забирати, ну думаю добре всяке буває можливо затянулось. Приїхав забирати авто, помилка як була так і є, вже кажуть що можливо справа не в цепу, можливо в іншому але деталь дорога ви би не замовили, да мені і ніхто не дзвонив не говорив що потрібно ще щось замовити! ну думаю попав буває, їду додому вже забрав автівку. На другий день бачу що рівень масла впав, масло почало витікати з під прокладки яку ж вони і замовили самі, дзвоню кажу що є проблема, вони відповідають якщо провинна наша ми виправимо! -а компенсація за дорогу? -все оплатимо! + я ще витратив гроші на дим машину щоб провірити в чому причина. Вияснилось прокладка! приїхав до них, вони взяли в роботу авто на тиждень кажуть що прокладка не якісна (рідко але буває, сам розумію, це вони так сказали насправді я не знаю чи це була прокладка) пройшов час приїхав забирати авто, нічого мені ніхто не компенсував - кажуть що ми вам масло замінили + безоплатно все зробили! висновок - від них сталась ця проблема вони мають переробити і не говорити потім що зробили безоплатно, мастило, дякую, але воно в мене було замінене до заміни грм! Категорично не рекомендую як я висняв пізніше - вони не правильно встановили грм, тому і помилка залишилась. КАТЕГОРИЧНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!!!!!!!
  • Дмитрий на Subaru legacy 18.04.2023
    Время визита: 18.04.2023
    Subaru legacy 2011р Дуже швидко та якісно була проведенна робота по регуліровці клапанів з заміню клапаних прокладок разом з кілець свічкового колодця, свічками та масла. А саме підхід до роботи та акуратність. Роботу виконував моторіст Олександр, роботою задоволений навіть і незнав що такі люди ще є!!!!!!
  • Яна на Шкода Октавія 10.02.2023
    Время визита: 16.01.2023р
    Дякую за обслуговування! Спеціально шукала автосервіс, який працює за допомогою спецінструментом призначеним саме для мого авто і знайшла тільки в сервіс "Експерт". Робили заміну масла, фільтрів, комплекта ГРМ, заміну всіх рідин. Всі роботи виконали за один день, зранку машину привезла - після обіду забрала. Задоволена повністю! Рекомендую із впевненістю всім своїм коліжанкам.
  • Влад на Ваз2110 10.02.2023
    Время визита: 05.01.2023
    Приїхав на покраску машини , все чудово зробили та качествено, віднеслись із розумінням до клієнта , хоч машина і нез дорогих, але маляри зробили так, що вийшло ще краще чим із заводу , дуже задоволений їхньою роботою , буду звертатись до них ще , і пропонувати іншим.
  • Вячеслав на Chevrolet 08.02.2023
    Время визита: Январь 2023
    Очень приветливый и профессиональный персонал. Выполнили очень большой объем работ за кротчайшие сроки. Всегда выручают в непонятных ситуациях.Лучшие!
  • Дмитро на Ваз 08.02.2023
    Время визита: 26.01.23
    Хлопці віднеслись серйозно до роботи, всі різьбові кріплення змастили, як для себе.Роблять швидко і вміло, особливо ходовик. У майбутньому тільки в цьому сто буду обслуговуватися
  • Андрій на Ніссан 24.01.2023
    Время визита: грудень 2022
    Не дороблюють до кінця роботу. Не дають Акт виконаних робіт та чек, на запити немає зворотнього зв'язку із клієнтом. Залишився не приємний осад.
  • Валентин на Шкода А5 04.05.2022
    Время визита: 05.04.2022
    Хлопці майстри своєї справи, підібрали запчастини встановили швидко і якісно, перед цим їздив ще на декілька СТО, ті ніяк не могли знайти причину, а тут Хлопці майстри своєї справи
  • Вадим на Audi s4 03.04.2022
    Время визита: Осень 2021
    Максимально не компетентное сто, им ремонтировать только Жигули. Менял подвеску на спорт, такое там начудили что следующий мастер смеялся со всего этого. Если вашем авто вам дорого не вздумайте даже ехать сюда. Ещё и запчасти правильно подобрать не могут, в итоге пришлось все переделывать и по новой покупать комплектующие!!! Колгохз полный а не СТО !!!!!