СТО Ваш Автосервіс СТО у Львові

СТО Ваш Автосервіс СТО у Львові

2.6 13 отзывов

Описание

Ваш Автосервіс СТО у Львові пропонує повний комплекс послуг по ремонту та обслуговуванню італійських та французьких автомобілів таких марок як: Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Peugeot, Citroen, Renault. А також інших виробників: Volkswagen, Nissan, Chevrolet, Daewoo, Opel, Lada, в тому числі і позашляховики (4x4). Автозапчастини. Оригінальні та альтернативні автозапчастини на місці та під замовлення.

Послуги:
- Діагностика та ремонт ходової частини
- Діагностика та ремонт кермової системи
- Діагностика та ремонт гальмівної системи
- Діагностика та ремонт коробки передач (МКПП)
- Діагностика та ремонт двигуна
- Зварювальні роботи (ремонт глушника)
- Заміна мастила та фільтра
- Автоелектрика
- Комп'ютерна діагностика
- Чіп тюнінг
- Встановлення сигналізацій
- Встановлення ксенону та біксенону
- Тонування
- Промивка інжектора та чистка форсунок

Додаткові послуги:
- Ремонт торсіонних балок та заміна пальців, підшипників -(Peugeot, Citroen)
- Заміна ременів ГРМ та роликів (Opel Vivaro, Reno Trafic, Nissan Primastar, Dacia Logan)

Графік роботи:

Пн.-Пт. - 09:00 - 18:00
Субота 09:00 - 15:00
Неділя: вихідний
  • Євген на Пежо 29.09.2015
    Время визита: Намагався 29 вересня 2015
    Сервис, у якого один номер телефону заблоковано оператором, а на другому номері недостатньо коштів на рахунку, щоб прийняти вхідний дзвінок - це сумно. А ще, спробуйте знайти їхні номерителефонів на сайті автосервісу. З таким ставленням починають викликати сумнів позитивні відгуки, розміщені тут. Не зміг до них потрапити. Цей сервіс взагалі ще існує?
  • Время визита: 21 лютого 2015
    Приехал на диагностику, поговорил с мастером, сказал приехать в субботу на 9 утра поменять сигнализацию. В субботу приезжаю, закрытые двери, звоню - говорят мы в субботу не работаем, приезжайте в понедельник. Потратили 2 моих дня в пустую
  • Кирило на Гольф 2 08.07.2014
    Время визита: осінь 2013
    Дуже хороше СТО, варив глушник,проводив діагностику ходової, міняв ГРМ. Ставлення до клієнта і професійні навички персоналу присутні. Дякую
  • роман на опель віваро 13.05.2014
    Время визита: 10.06.13
    Був і я на цему сервісі рік тому,непрацював моторчик охолодження радіатора.кращеб не заїзджав.після ремонту електрика. машина чуть не згоріла,вчасно побачив дим зпід капоту.інший електрик без компа все зробив і був вшоці що таке можуть зробити.
  • Олександр на Фольцваген пассат 13.04.2014
    Хочу декілька слів написати про це "СТО" якщо його можна так назвати, відразу напишу на їхньому сайті відгуки не читайте, погані відгуки видаляють, лише деякі залишають, сто шарашкина контора, ціни говорять від голови, дивлячись на машину і на власника, на одну і ту роботу ціна може бути в рази більша. Беруться за всі роботи хоча не знають як робити... а коли ти приїзжаєш то кажуть що все гуд, а оказується що проблема залишилась, і це ще не саме гірше, машину їм на ремонт без контролю над ними взагалі не можна залишати, візьмуться робити одне а поламають ще щось щоб ти до них повторно звернувся( скажуть відразу скажу "так і було" перевірено на власному досвіді + також в чатах про них таке читав і він інших користувачів) , я б їм машину не довірив і вам не совітую!!!!! обходіть цих "майстів" подалі...
  • Сергій на ДЕУ Ланос на ДЕУ Ланос 15.11.2013
    Время визита: Літо 2013
    Я Вам безмежно вдячний що ви зреагували на мій відгук! Я оновлю Вам в памяті - я був на Вашому СТО в районі 4-7або 11-14 червня цього 2013 року (запямятав оскільки це було в районі день народженням дитини). День перед цим Ваш електирик ставив мені денні ходові вогні, знімав мені фільт салону (заміни я не просив), поміняв мені тріснутий шланг і антифриз чи тосол, зауважень до роботи і суми оплати я не мав оскільки розраховувався з адміністратором (керівництвом) - оплатою і якістю роботи по електрообладнанню я був дійсно задоволений. А встановлення термостата було перенесено на наступний день мотивуючи, шо це забере багато часу і що це складана робота оскільки на Ланосі встановлений гідропідсилювач. При цьому, Ваш електрик дійсно довгий час шукав де стоїть термостат. На наступний день термостат поміняли електрик і ще один Ваш спеціаліст орієнтовно до 1,5 години (я відлучався десь до години максимум часу). До якості їх роботи я претензій не маю. А щодо оплати - я можу запевнити керівництво Вашого СТО особисто що я оплатив за заміну термостата Вашому електрику 550 грн. в кабінеті керівництва за його відсутності. Крім того я оплатив Вашому електрику вартість і самого термостата в сумі 70 грн., який він придбав (з його слів) в магазині на вул.Хуторівка (на початку вулиці біля Вашого СТО, перед перукарнею). Я коли взнав що мене обєгорили з вартістю заміни термостата, відвідав цей магазин і дізнався що вартість даного термостата складає 35 грн. Якщо у Вас буде бажання - поцікавтесь в даному магазині (100 м від вашого СТО), якщо Вам ніколи то хоча б зателефонуйте в цей магазин по тел. 2646531 і поцікавтесь вартістю даного термостата. Після цього, я з Вашими майстрами домовився про ремонт ходової. Так, нНа моєму Ланосі Вашими спеціалістами проводилася заміна колодок і заднього підшипника за що мною було проведено окрему оплату Вашим спеціалістам по ходовій прямо біля підйомників - точно не скажу (може бути якась похибка - можу незначно помилятьсь) але орієнтовно - 120 грн. за колодки і 120 грн. за заміну піідшипника. Вартість та якість цих робіт мене влаштувала - я роботою цих майстрів був дуже задоволений і можу рекомендувати їх як спеціалістів по ходовій всім. Запчастини (колодки і підшипник) були мої - куплено в вищезгаданому магазині автотоварів по вулХуторівка. До речі, я приблизно розраховував що в мене вистачить грошей на всі ці ремонти. Але оскільки, мною було потрачено значну суму, я ходив до банкомату біля Вашого СТО на вул.Стрийській (магазин "Вопак") і знімав додаткову суму. Якщо я виясню в своєму банку то зможу представити квитанцію. Хочу зазначити, що якщо би Ваше СТО видавало якісь чек, квитанцію чи будь-який інший документ про проведену оплату за виконані роботи, тоді б було легко вияснити Вам і мені дану ситуацію. Надіюсь що Ви розберетесь з цією ситуацією і вийдете з неї гідно.
  • Сергій на ДЕУ Ланос 20.10.2013
    Время визита: 10 жовтня 2013 року
    Люди добрі! По ходовій нормальні майстри. Але електрик дибілізоїд. Береться за роботу взагалі якої не знає! Два дні міняв термостат на Ланосі. В перший день в моїй присутності навіть не знав де він знаходиться, на другий день з допомогою другого майстра поміняли ЗА СИМВОЛІЧНУ ПЛАТУ В 550 ГРИВЕНЬ мотивуючи що дуже багато роботи. При тому на інших автосервісах які я обзвонював вартість була від 180 до 250 грн. Не раджу вам електрика в цьому СТО, який береться за будь-яку роботу незнаючи ні розцінок ні самої роботи, якщо не хочете повторити мою ситуацію (заплатив в 3 рази більше), не поповняйте ряди ЛОХІВ!!! Підтверджу факт в будь-чиїй присутності.
    Ответ Керівник. Ваш Автосервіс У Львові 06.11.2013
    Пане Сергій, не вводьте людей в оману! Сумма яку ви назвали включає в себе великий обсяг виконаних робіт а не тільки заміну термостату. Більшість людей які обслуговують в нас свої авто, задоволені виконаною роботою і залишаються нашими постійними клієнтами, цим і пояснюється подекуди відсутність свобідного часу. Отож нарікання на не компетентність електрика чи будь-якого іншого участника робочого процесу не має ніяких підстав. Тим більше, що усі прохання про Вашу присутність для вияснення обставин ситуації Ви проігнорували. Дякуємо за розуміння.
  • Олександр на Renault Megane 2 30.09.2013
    Время визита: 30.9.2013
    Дуже негативні враження від цього сервісу. Були проблеми з катушкою запалювання, а цей сервіс встиг мене розвести на 250 грн діагностики, при тому що всі симптоми вказували на катушку, але майстер Юрій все рівно не хотів міняти катушку і вже майже дійшло до розбирання системи вихлопу, довелося самому привезти катушку і заставити поміняти, якби знав що за замуну катушки візьмуть такі гроші то краще би поїхав на офіційне СТО де хочаби є склад запчастин і майстер не курить над двигуном з знятими свічками. Більше до них не поїду
  • Роман на Дукато 21.11.2012
    Время визита: 10.10.12
    Обслуговую на цьому сервісі 2 машини своїх бус дукато та ніссан патфіндер........Майстер Петро-чудова людина з двома правими та золотими руками.....задоволений дуже.....враження що начиняе енергіею і запчастини довше їздять....
  • svetolik на fiat stilio 12.05.2012
    Время визита: March 2012
    Unbelievable poor service and incompetence people. My advice is pass them in wide circle
  • Олександр на Фіат Добло 20.12.2011
    Время визита: 20 грудня 2011
    Їхали транзитом через Львів, в дорозі виникла проблема з комп'ютером авто, шукали СТО по Фіатам. Хлопці допогли викликати євакуатора, зробили діагностику, допомогли з проблемою. Дякуємо за допомогу!!!!!!
  • Ольга на OPEL-ASTRA II 16.12.2011
    Время визита: 29.11.2011
    Большое спасибо мастерам за качественную и добросовестную работу! Сделали быстро и не дорого! Работой довольна!Ещё раз спасибо! Пользуйтесь услугами этого автосервиса-не пожалеете!! С уважением Ольга!
  • Артем на Lancia Kappa 15.12.2011
    Время визита: Осінь 2011
    Робив в них ходову, в той час як інші просто-напросто відмовлялись побачивши моє авто. Потрапив до майстра Михайла - привітний та толковий дядко, пояснював мені на прикладі шо до чого і чому так сталось =) Отож всім власникам італійців раджу звернутись на цей автосервіс - не пошкодуєте.