СТО Автосервис Prime

Комфорт с СТО Автосервис Prime

Wi-Fi Wi-Fi

Описание

Автосервіс Prime

Графік роботи: ПН-ПТ - с 9:00 до 18:00, СБ-НД - по домовленості.

Тел.: 099 761 4042, 096 710 2394

Google maps: https://goo.gl/maps/tptRcbJpKhyTCXg28

Facebook: @stoprime

Особливості та принципи нашої роботи:

1. Вартість послуг. Вона оговорюється виключно до початку здійснення робіт та залишається незмінною до їх завершення;

2. Гарантія якості. Не турбуйтесь за якість запчастин та стан виконаних робіт! Це ми несемо перед вами гарантійні забов’язання;

3. Гнучкість. Ми гнучкі, і, за бажанням, після ремонтних робіт доставимо ваш автомобіль до Вас. Також ми готові, за потреби та додаткову оплату, виконати терміновий ремонт вашого авто у неробочі години.

4. Чесність. Ми виконуємо тільки ті роботи, які дійсно необхідні. Будьте певні, що після діагностики авто Ви отримаєте чесні висновки - що потребує негайного ремонту, а що ще може працювати певний час. І, звичайно ж, ми надаємо повний розрахунок вартості робіт та необхідних комплектуючих.

5. Доступність. Знаходимось у центрі міста. Це зручно, бо поряд безліч цікавинок та розваг 😊

6. Дотримання дедлайнів. Ми цінуємо Ваш час! Ви лишаєте нам авто, а ми вертаємо його відремонтованим у домовлені терміни.

7. Професіоналізм. Наші спеціалісти мають 15-ти річний досвід з ремонту авто та регулярно підвищують кваліфікацію, як в Україні, так і за кордоном. Всі види робіт виконуються згідно технічних регламентів.

8. Комплексні рішення. У нас можна виконати наступні види робіт: діагностика авто, ТО, ремонт підвіски і шиномонтаж. Усі придбані та встановлені, під час здійснення ремонту, запчастини мають певні гарантійні терміни.

9. Зручність. Ми обслуговуємо, як юридичних, так і приватних осіб. У нас можна розрахуватись готівкою, карткою або через перерахунок на вказаний IBAN.

10. Відповідальність. Ми чітко усвідомлюємо, що і від нас також залежить Ваша безпека під час руху.

Наша ціль - побудова довіри з нашими клієнтами та налагодження довгострокових відносин, тому ми постійно вдосконалюємось та розширюємо спектр послуг.

Виды работ

Замена масла и технических жидкостей Диагностика подвески Автозапчасти Замена жидкости сцепления Замена подшипника ступицы Замена воздушного фильтра Замена рулевых наконечников продольной тяги рулевого управления Ремонт пневмоподвески Замена выжимного подшипника сцепления Замена натяжного ролика генератора Замена ступичного подшипника Замена сцепления Замена сайлентблоков Замена сайлентблоков лучевой тяги Балансировка и шиномонтаж Замена топливного фильтра Слесарный ремонт Регламентное техобслуживание Замена фильтров Установка защиты двигателя Замена тормозного барабана Ремонт подвески Замена тормозного диска Зарядка аккумуляторов Замена сайлентблоков рессор Замена вилки сцепления Замена ведомого диска сцепления Замена рулевых наконечников поперечной тяги рулевого управления Ремонт ходовой Замена подвесного подшипника Замена салонного фильтра Замена фильтра влагоотделителя Замена направляющих тормозного суппорта Диагностика ходовой Плановое ТО Замена масляного фильтра Замена ремня ГРМ Установка защиты картера Замена расходников (свечи, колодки) Увеличение дорожного просвета Замена пневмоподушки Замена тормозной жидкости Замена сайлентблоков стабилизатора Замена фильтра ГУР Экспресс замена масла Замена РМК тормозного вала Сервисное обслуживание Замена троса сцепления
  • Данил на Toyota camry 2015 09.01.2021
    Время визита: 23.12.2020
    Ехал в командировку, лопнул главный цилиндр сцепления. Заехал в первый по пути сервис и мне очень повезло! У ребят есть поставщики оригинальных деталей и хороших копий по адекватным ценам, за два часа решили мой вопрос и бесплатно провели поверхностную диагностику на наличие проблем с ходовой и тормозами. Персонал знает своё дело и вошли в положение. Благодарю за быстрый и качественный ремонт, советую!