СТО Renault ТерКо Авто

Описание

Renault ТерКо Авто - официальный сервисный центр компании Renault. Ремонт, обслуживание, гарантийное и послегарантийное.
Кроме того, обслуживаются и другие марки авто.
- ремонт подвески
- техническое обслуживание
- развал-схождение
- промывка и чистка инжекторов
- шиномонтажные работы и другое.
Автосервис Renault ТерКо Авто будет поддерживать автомобиль в идеальном состоянии всю его жизнь.

Марки авто

  • Володимир 24.03.2023
    Відгук про терко авто навіть незнаю з чого почати почну з того що рік назад оформив замовлення через сайт авто рено сандеро степвей на заміну ремня і роліків ціна по акції точно не памятаю була приблизно 3800 запчастини плюс робота коли передзвонили то сказали що ціна 5200 після матюків та та телефонних дзвінків на гарячу лінію виявилось що 3800 приїхав я на заміну о 10 00 як записувався то пів години стояв чекав доки авто зареструють на сервіс коли нарешті зареестрували то 3 години ніхто неремонтував тут коли я накричав то прибіг майстер і почав ремонтувати під час цього ремонту хотіли розвести на заміну помпи не памятаю точно ціну 3 з чимось тисячі сказали що вона в дуже поганому стані люфтить скрепить і тд коли я попробував своїми руками помпу то виявилось що вона як з заводу і пробіг в авто тоді був 50 тисяч недавно записався на заміну задніх амортизаторів ціна по акції 3825 передзвонили сказали що ціна 5400 знов хотіли розвести...
  • валерій на рено маскот 15.11.2018
    Время визита: 15 11 2018
    Не рекомендую!!! Після проведеноЇ діагностики було потрібно усунути неполадку, зв"язану з масляним датчиком (зі слів працівника СТО. Поставили в чергу через 5 днів. Коли прийшов вказаний день відмовились обслуговувати по причині небажання майстра займатись вказаним ремонтом. Порекомендували завітати до них влітку і це більш ніж через півроку???!!! Театр абсурду, а не СТО!!!