СТО TurboDoctor - ремонт турбін та турбокомпрессорів

СТО TurboDoctor - ремонт турбін та турбокомпрессорів

5.0 1 отзыв

Описание

Компанія Тurbodoctor надає послуги ремонту та реставрації турбін (турбокомпресорів) у Львові, Львівській області та інших містах України.

Ведемо співробітництво більше (5 років) з польськими та німецькими компаніями. Реставрація турбокомпресорів, простіше кажучи ремонт турбіни, проводиться на європейському заводі з сертифікованим обладнанням. Гарантія - 1 рік, без обмеження пробігу на всі відреставровані турбіни.

Ми робимо тільки повний ремонт турбін із заміною всіх пошкоджених деталей. Існує великий обмінний фонд турбін, що дає можливість швидко відновити роботу вашого автомобіля і заощаджує ваш час очікування реставрації турбокомпресора.

У продажі є НОВІ ТУРБІНИ марок GARRETT, IHI, KKK.

До уваги оптовиків, СТО, майстерень і авторозборок. Компанія Turbodoctor, пропонує знижки на:

• діагностику турбін;
• ремонт і відновлення турбін;
• заміна картриджа;
• нові якісні турбокомпресори та запчастини до них;
• інші супутні товари.

Компанія Тurbodoctor зі своїм багаторічним досвідом гарантує якісну реставрацію турбін у Львові найбільш популярних марок авто: Audi, BMW, Opel, Renault, Mercedes Volkswagen, Iveco, Ford, Citroën, Peugeot, Skoda усіх років випуску, а також інших марок авто.

З більш детальною інформацією щодо ремонту турбокомпресора ви зможете ознайомитися на нашому сайті в розділі «Статті». Також там міститься інструкція по установці турбіни самостійно.

Наша ціль - якісна робота вашого авто!

Отзывы TurboDoctor - ремонт турбін та турбокомпрессорів

5.0 1 отзыв