Шиномонтаж Автомир Vianor

Комфорт с Шиномонтаж Автомир Vianor

Wi-Fi Wi-Fi
Комната ожидания Комната ожидания
Оплата картой Оплата картой

Описание

Шукаєте найкращий спосіб придбати шини?
Група компаній Автомир та Vianor раді запропонувати Вам найкращі шини та широкий спектр послуг по обслуговуванню автомобіля.

Для того щоб зробити життя наших клієнтів комфортним, ми пропонуємо наступні послуги:

- Монтаж та балансування коліс
- Заправка газом
- Миття коліс
- Сезонне зберігання шин
- Ремонт шин
- Ремонт дисків
- Регулювання розвалу-сходження
- Мийка автомобіля
- Заміна мастил
- Обслуговування гальм
- Обслуговування акумуляторів
- Ремонт вихлопних систем
- Обслуговування кондиціонера
- Діагностика ходової частини
- СТО
- Аксесуари для автомобіля
- Шини для мотоциклів
- Миття шин
- Ремонт вітрового скла
- Wi-Fi

Обслуговуючись у нас, Ви можете бути впевненими у тому, що наші першокласні спеціалісти зроблять все на найвищому рівні.
Звернувшись за адресою: Немирівське шосе, 94А, Ви зможете дізнатися більше про VIANOR, підібрати шини Nokian на Ваш автомобіль, також Ви маєте чудову можливість отримати консультацію чи записатись на обслуговування по телефону. Ми завжди намагаємося зробити свою роботу більш якіснішою та зручною для наших клієнтів, адже задоволений клієнт – це найкраща нагорода за нашу роботу.
Ви також маєте змогу зробити свій внесок у покращення нашого сервісу за допомогою відгуків. Ваші коментарі допоможуть у вдосконаленні нашої роботи, та й просто прочитати добре слово від своїх друзів, а ми намагаємося працювати саме так, щоб клієнт не був просто клієнтом, а став другом нашої великої родини – родини Автомир та Vianor.
  • Олена на Nissan Juke 22.12.2015
    Время визита: 05.11.2015
    Робила шиномонтаж, чудове відношення, чекала не довго, обслуговуюся на данному сервісі вже рік і жодних претензій не виникало, рекомендую. Дійсно майтри своєї справи. Співвідношення ціни і якості задовільняє мене повністю.
  • Саша Mercedes 21.12.2015
    Время визита: 18,12,2015
    Сервис очень не плохой. По ценам и качеству робот 5 балов! Судя по количеству машин на шиномонтаже, этим ребятам доверяют. Буду обращаться!!!!