Шиномонтаж ТОВ "Престиж-авто"

Шиномонтаж ТОВ "Престиж-авто"

3.0 2 отзыва

Описание

Шукаєте якісний шиномонтаж в Хмельницькому?
Ми можемо запропонувати якісну роботу, оперативну швидкість і доступні ціни. Ми надаємо всі види послуг, починаючи від балансування коліс і закінчуючи ремонтом проколів шин.
Основною відмінністю шиномонтажу на ТОВ "Престиж-Авто" є використання новітнього обладнання, регулярно проходить профілактичні огляди, яке необхідно для проведення високоякісних і точних робіт. Крім того, у нас працює сформований колектив професіоналів, готових виконувати роботи будь-якого рівня складності.
На ТОВ "Престиж-Авто" Ви знайдете якісний шиномонтаж і надійних фахівців, яким можна довірити роботу будь-якої складності.
Ми надаємо послуги шиномонтажу не тільки для легкових авто, а й комерційної групі автомобілів.
Ви можете скористатися нашими послугами з 09:00-18:00 з понеділка по суботу. Якщо у дорозі прокололася шина, Ви можете звернутися до нас, і ми оперативно усунемо несправність. Якщо необхідно балансування коліс автомобіля - досить просто зв'язатися з нами і призначити проведення робіт у зручний для Вас час.
Ми пропонуємо наступний перелік робіт на шиномонтажі ТОВ «Престиж-Авто»:
балансування коліс
Заміна гальмівних колодок
мийка диска
мийка шини
Переобувка литих дисків
Переобувка сталевих дисків
фарбування дисків
продаж шин
ремонт шин
реставрація дисків
Шиномонтаж на ТОВ "Престиж-Авто" - це унікальна можливість отримати всі необхідні послуги швидко, якісно і за доступною, вигідною ціною.
  • Павел на Subaru Forester 21.10.2017
    Время визита: 21.10.2017
    Либо я дурак, либо лыжи не едут. В описании на данном сайте нигде не сказано что обслуживаются только фольцвагены. Да и неужели есть разница на какой машине резину перекинуть? Ну или девочка которая отвечает на звонки немного не в курсе... Кароче, описание не соответствует действительности.
  • Виктор на Golf 13.09.2014
    Время визита: 08/04/2014
    Спасибо мастерам, все сделали очень быстро.