АЗС ОККО

Описание

OKKO - Компания премиум класса на рынке нефтепродуктов.
Автозаправочная станция предлагает потребителю различные виды топлива. Вежливое обслуживание и необходимые в пути дополнительные услуги. Доступные цены за отличное качество.
  • василий на Volvo 28.11.2019
    Время визита: 27.11.19
    Не доливают топливо.
  • Марина на Калина 21.02.2017
    Время визита: 21 февраля 2017 года
    21.02.2017 года по адресу: г.Херсон, пр-т С.Адмирала, 49. Решила впервые заправится газом. У меня баллон на 40 литров, но мне задули 42,28 литров, Вопрос… как такое может быть?
    Ответ Юлія, відділ комунікацій ПАТ "Концерн Галнафтогаз" (мережа АЗК "ОККО") 22.02.2017
    Доброго дня. Різниця в тому, скільки в авто можна заправити газу, залежть від температурних умов та залишкового тиску в балоні. Це дає похибку і навіть на одній заправці при різних вихідних даних та приблизно однаковому залишку пального об'єм заправленого газу може незначною мірою відрізнятися. . Напишіть, будь ласка, адресу даної АЗК, час заправки та номер картки Fishka, ми перевіримо на справність і точність роботи наших газових модулів.
  • Александр на митсубиси оутлендер 17.07.2014
    Время визита: 12.07.2014
    Всегда заправлялся раньше на этой заправке. Сейчас дороговато, но бензин неплохой, по-этому заправляюсь реже. Приехал на заправку в 3.30 утра. Спросил действуют ли акции. Парень сказал "да". Заправился "Пульсом" до полного бака - около 500грн. Кофе не предложили, а позже, когда проверил чек, увидел что "пульс" посчитали по полной стоимости, а не по акции. Немного огорчился.((
    Ответ Марія Кучеренко, відділ комунікацій, мережа ОККО 18.07.2014
    Олександре, доброго дня! Дякую за Ваше повідомлення! На нашому сайті за цією адресою http://www.okko.ua/uk/contact_us є форма зворотнього зв'язку. Будь ласка, надішліть з її допомогою номер картки Фішка і дані пропокупку, ми нарахуємо Вам не отриману знижку, яку ви отримаєте при наступній покупці будь-якого об'єму Пульса. Та зачислимо бали за неотриману каву. Я дуже перепрошую за цей випадок. Причини зможемо з'ясувати, як тільки знатимемо інформацію про Вашу покупку. Можливо у Вас зберігся чек?