АЗС ОККО

Описание

OKKO - Компания премиум класса на рынке нефтепродуктов
  • Тарас Шевченко на Тесла 30.05.2022
    Время визита: 30.05.2022 р.
    Заправка Окко Іршава незаконний збір персональної інформації номерів телефонів, прізвищ, дат народження. Заправка машини дві хвилини, стояти в чергах на реєстрацію 20 хвилин, створюють штучні черги і незаконно збирають персональні дані. Вивішуйте на табло попередження, що ви не заправляєте без надання персональних даних, або без реєстрації у вашій системі фішка. Елерон заправляє без проблем, на витрачайте час людей. Я вистояв три черги поки заправив машину, шкода лише того часу, який простояв у черзі перед заправкою. Не раджу заправки Окко нікому. Сам більше ніколи не буду запралятися на заправках Окко!!!!! Моя оцінка заправки Окко гірше не буває!!!! Користуються складною ситуацією в країні і займаються чорними ділами!!!!!
  • Viktoriya Lyashko на Lend Cruiser 200 18.05.2019
    Время визита: 14.05.19
    Здравствуйте я заправилась 14.05.19 года на заправке ОККО обычным ДП и в место него мне влили бензин А-95, когда я езжу уже 7 лет на Дизеле и они утверждают что я им на кассе сказала бензин ((( вы представляете???! И теперь у меня заглохла машина , капець топливной системе ( будьте осторожны когда вам заправщик вставляет пистолет, заправка ОККО Иршава ул Шевченка
  • Иван на 2108 30.08.2017
    Время визита: 30.08.17
    Сьогодні заправлявся на ОККО...Сів в машину чекаю...і бачу що щось не так. Заправник якийсь ненормальний. Не зміг вставити пістолет в бак розлив половину бензину на землю, сказав що в мене клапан не працює, але чомусь я вставив пістолет нормально(до цього ніяких проблем на вашій заправці не було) Я дуже спішив і не зміг піти до адміністрації...Але ця ситуація стала для мене шоком...за що я заплатив гроші...за те що половина бензину залишилася на землі...Дуже прошу щоб ви звернули увагу на цю ситуацію, і підбирайте персонал правильно будь-ласка!