АЗС ОККО

Комфорт с АЗС ОККО

Туалет Туалет
Оплата картой Оплата картой

Описание

OKKO - Компания премиум класса на рынке нефтепродуктов
  • Валентина на Kia Predgio 06.08.2017
    Время визита: 6.08.2017
    Огромная благодарность сотрудникам данной заправки за терпение и помощь. У нас на машине порвался ремень генератора.. воскресенье.. магазин не работает..дорога дальняя.. ремонтироваться негде.. ливень.. Сотрудники отнеслись с пониманием и даже способствовали решению проблемы.. Молодцы! Побольше вам благодарных клиентов!
  • Анатолій 15.06.2015
    Добрий день, плануємо подорож до вашого краю. Скажіть будь ласка, чи можна на вашій АЗС заправити автомобіль газом і чи не має з цим проблем в вашому регіоні? Дякую.
    Ответ 16.06.2015 Владелец
    Доброго дня! Перебоїв з постачанням газу на АЗК у районі курорту "Буковель" немає. Газом можна заправитись як у Яремче та і в Татарові. Гарної Вам поїздки та вдалої погоди!
  • Володимир на субару 02.01.2013
    Время визита: 02.01.13.
    Добрий вечір. Я є вашим постійним клієнтом задоволений якістю пального і обслуговування персоналу, однак мав дуже неприємний випадок саме на АЗС в Яремче. 02.01.2013. о 16.00год.Оплативши рахунок за бензин мені його просто не залили, сума на колонці не помінялась,передімною чоловік залив на 400г .і бак в машині був пустий як і до заправки,хоча в мене був чек на сумму 200г.оплачений ,оператор не потрудився все перевірити і пройти до колонки щоб побачити,що він....................... просто забув включити бензин. Оплативши рахунок ми поїхали з пустим баком на іншу АЗС. Зверніть увагу на цей персонал і прошу прийняти міри до оператора , тому що такий ОЛЕНЬ не може обслуговувати людей. Таке нахабство, безвідповідальність зустрічаю вперше.
    Ответ Марічка Кучеренко, відділ зв'язків з громадськістю 11.01.2013 Владелец
    Доброго дня! Хочемо розібратись у ситуації... Чи можете надіслати свій контактний номер телефону та при можливості чек? На електронку [email protected]